Πέμπτη, 18/07/2024 | 09:58

Κώστας Μπάρκας: Μαφιόζικη Επίθεση στο Κέντρο της Αθήνας

57 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/07/2024, 10:55 πμ | 0 σχόλια

Καθημερινά επιβεβαιώνονται τα χειρότερα σενάρια που θέλουν την πρωτεύουσα να είναι πλέον Άγρια Δύση και το οργανωμένο έγκλημα να δρα ανενόχλητο με μεθόδους που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στο Ψυχικό, όταν ένοπλοι πυροβόλησαν άνδρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, σε μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, το Ψυχικό. Δεκαέξι πυροβολισμοί έπεσαν σε πρωινή ώρα που η περιοχή σφύζει από ζωή! 

Μήνες τώρα προειδοποιούμε τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για τις ολέθριες συνέπειες που έχει η πολιτική που ακολουθούν με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της Ελληνικής Αστυνομίας και την παράδοση της χώρας στις δράσεις του οργανωμένου εγκλήματος. Οι άνθρωποι πλέον εκτελούνται μέρα μεσημέρι, έξω από σχολεία, σε εστιατόρια, ανάμεσα σε παιδιά, σε ανυποψίαστους πολίτες, και τα καινούργια ήθη και έθιμα που φέρνει αυτό το διεθνοποιημένο δίκτυο εγκλήματος δείχνει να μην σέβεται καν τους στοιχειώδεις κανόνες που ίσχυαν μέχρι σήμερα. 

Η ώρα μηδέν έχει σημάνει προ καιρού και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο υπουργός της  μοιάζουν ανήμποροι να αντιδράσουν καθώς τα γεγονότα τους ξεπερνούν καθημερινά.  

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα