Πέμπτη, 18/07/2024 | 11:07

Θανάσης Καββαδάς: Εξασφαλίσαμε την παραμονή οπλίτη γιατρού στον Κάλαμο μέχρι τις 20 Αυγούστου

37 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/07/2024, 5:19 μμ | 0 σχόλια

Θανάσης Καββαδάς: «Εξασφαλίσαμε την παραμονή οπλίτη γιατρού στον Κάλαμο μέχρι τις 20 Αυγούστου – Αναμένουμε να δούμε αν θα αποδεχθεί τη θέση ο αγροτικός γιατρός από την προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας»

 

Οπλίτης γιατρός θα υπάρχει στον Κάλαμο μέχρι τις 20 Αυγούστου. Την παράταση εξασφάλισε έπειτα από επανειλημμένες επαφές με την 6η ΥΠΕ, το Υπουργείο Υγείας και τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς. 

Προκειμένου να μην υπάρξει κενό μέχρι να διαπιστωθεί αν θα αποδεχθεί ο υποψήφιος τη θέση του αγροτικού ιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Καλάμου από την προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας, ο Βουλευτής ζήτησε από την 6η ΥΠΕ να εκκινήσει διαδικασία για την παραμονή του οπλίτη ιατρού, η οποία ολοκληρώθηκε την 1η Ιουλίου με την έκδοση σχετικής εντολής από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Επισημαίνεται ότι έχουν βγει τα οριστικά αποτελέσματα στην προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για τους αγροτικούς γιατρούς και άμεσα θα αναρτηθούν και τα ονόματα στη Διαύγεια, ωστόσο παραμένει σε εκκρεμότητα η αποδοχή ή μη της θέσης από τον υποψήφιο γιατρό για τον Κάλαμο.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα