Τετάρτη, 24/07/2024 | 02:07

Επιστροφή από την Αθήνα με μετάλλια για τον σύλλογο TAE KWON DO του Δήμου Ζηρού

110 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/07/2024, 2:31 μμ | 0 σχόλια

Επιστροφή από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα KICKBOXING 28 έως 30 Ιουνίου 2024που διεξήχθη στην Αθήνα.
Άλλο ένα 3ημερο έφτασε στο τέλος τουε 3 αθλητές μας από τον σύλλογο Taekwondo Δήμου Ζηρού πήραν συμμετοχή και κατάφεραν να κατακτήσουν 2 χάλκινα μετάλλια.
Θάνος Αλκιβιάδης-63 εφήβων LC 3ος Πανελλήνιος Πρωταθλητής χάλκινο  μετάλλιο και τα προνόμια της μοριοδότησης.

●Κώτση Αλεξάνδρα-65 Νεανίδων LC 3η Πανελλήνια Πρωταθλήτρια και χάλκινο μετάλλιο.
Δημήτρης Μπόμπορης 5η θέση -57 Εφήβων ΚL.
Το Δ.Σ του συλλόγου αναφέρει:
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την εξαιρετική προσπάθεια τους συνεχίζουμε με συνέπεια και επιμονή, χαμηλά το κεφάλι και η επιτυχία θα έρθει σκαλί σκαλί και υπομονή.
Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει πολύ τον φίλο και προπονητή τον Petros Plaskasovitis και τον Αλέξανδρο Πλασκασοβίτη για την πολύτιμη βοήθειά του και που στάθηκαν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή για ακόμη μια φορά και περάσαμε το πολύ αυτό δυνατό 3ημερο που ηταν γεμάτο με δυνατές και έντονες συγκινήσεις. Επισης θελει να συγχαρεί τον Τσιάτσο Βασίλειο την συνοδό των παιδιών και προπονήτρια του Συλλόγου Τσεκούρα Θεοδώρα όπως και τους υπόλοιπους προπονητές, Σούκιου Χριστίνα, Καμπέρη Κωνσταντίνο για την εξαιρετική δουλεια τους. Και τέλος θελει να ευχαριστησει τους γονεις για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους που δείχνουν απέναντι στους προπονητές και στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και ζούμε μεγάλες συγκινήσεις ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι συνεχίζουμε ενωμένοι και προετοιμαζόμαστε για τα επόμενα. .

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα