Τρίτη, 16/07/2024 | 16:46

Εκλογές ΤΕΕ: Ευχαριστήριο του Διονύση Καλλίνικου και συγχαρητήρια στους εκλεγέντες

57 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/07/2024, 12:31 μμ | 0 σχόλια

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σύστασης προεδρείου του Κεντρικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ)   καθώς και του  ΤΕΕ τμήματος  Ηπείρου -Λευκάδος, μετά την εκλογική διαδικασία της 19 Μάη 2024.

Συνοπτικά έχουμε την επανεκλογή του Γεώργιου Στασινού στην θέση του Προέδρου του ΤΕΕ Ελλάδος για τέταρτη συνεχόμενη θητεία καθώς και της ΔΕ/ΤΕΕ.

Για το ΤΕΕ τμήμα Ηπείρου –Λευκάδος , έχουμε την επανεκλογή του Προέδρου Τσίγκρου Ιωάννη στην διοικούσα επιτροπή για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, με αντιπρόεδρο τον Μωρόγιαννη Αθανάσιο-Καίσαρα.

Αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ τμήματος Ηπείρου-Λευκάδος εξελέγει ο Καλλίνικος Διονύσιος, πλειοψηφών σύμβουλος.

Για άλλη μια φορά επιθυμώ να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μηχανικούς Ηπείρου και Λευκάδος , που με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια με την ψήφο τους .

Συγχαίρω επίσης τον συνάδελφο και συντοπίτη Κο Παππά Δημήτριο (Τάκη) για την εκλογή του,  στο Ανώτατο πειθαρχικό Συμβούλιο του ΤΕΕ.

Ως Αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας, θα δώσω όλες μου  τις δυνάμεις και θα συνεργαστώ με όλους τους θεσμικούς και μη θεσμικούς φορείς  , ώστε να φανώ χρήσιμος στους συναδέλφους  και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που απορρέουν ως μέλος του ΤΕΕ που είναι ο συνταγματικά  Τεχνικός Σύμβουλος του Κράτους.

 

 

                                                                                    Με εκτίμηση,

                                                                             Διονύσιος Καλλίνικος

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα