Πέμπτη, 22/05/2025 | 22:03

Έναρξη για το 13ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας- Πάνω από 400 οι αθλητές που συμμετέχουν

285 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/07/2024, 8:36 πμ | 0 σχόλια
Με μεγάλη συμμετοχή ομάδων και αθλητών ξεκίνησε για 13η χρονιά το Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας με διοργανωτή τον Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης “Νικόπολη” Πρέβεζας.
Οι αγώνες ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής στα γήπεδα μπάσκετ “Στάθης Παρούσης” του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το βράδυ με τους τελικούς όλων των κατηγοριών, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να περάσουν τρεις ημέρες γεμάτες μπάσκετ.
Στην πόλη μας και φέτος θα βρεθούν γνωστά ονόματα από το χώρο του μπάσκετ για να τιμήσουν το τουρνουά όπως ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Γιώργος Σιγάλας και ο Χάρης Παπαγεωργίου.
Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά “Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και έφτασαν τις 108 σε όλες τις κατηγορίες και περισσότεροι από 410 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών θα λάβουν μέρος στο 13ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 του Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας.
Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος στο τουρνουά συμμετέχουν ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από την Λευκάδα, την Άρτα, την Ηγουμενίτσα, τα Ιωάννινα, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Βόλο, την Καβαλα, την Βόνιτσα, το Αγρίνιο και πολλές άλλες περιοχές.
“Η στήριξη όλων είναι τεράστια και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια ακόμη την μπασκετική μας γιορτή” ανέφερε μεταξύ άλλων στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και στην εκπομπή “Όλα στον αέρα” με τον Χρήστο Ανεμοζάλη ο Απόστολος Σουλιώτης εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του τουρνουά.
Ο κ.Σουλιώτης απεύθυνε κάλεσμα στο κόσμο να παρευρεθεί σε αυτή την αθλητική γιορτή , ενώ ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές που είναι η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Πρέβεζας καθώς και το Επιμελητήριο που τελεί υπό την αιγίδα του.
Επίσης ο κ. Σουλιώτης ευχαρίστησε τους χορηγούς τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η βοήθειά τους αλλά και τους εθελοντές της διοργάνωσης.
Κατά την πρώτη μέρα του τουρνουά παραβρέθηκαν μικροί και μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος,
ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Χάρης Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Μάκης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γρηγόρης Κουμπής, κ.α
ΠΗΓΗ-φώτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα