Πέμπτη, 18/07/2024 | 09:16

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Disco Night στην Πρέβεζα στο Κυανή Ακτή seaside bar resto!

1259 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/06/2024, 9:09 πμ | 0 σχόλια

Προχωράς, η ζωή φεύγει μπροστά κι εσύ ακολουθείς, ο χρόνος δε σταματά τρέχει και σαρώνει στο πέρασμά του, τα πάντα, είναι όμως κι εκείνες οι νότες που σταματούν τον χρόνο για λίγες στιγμές και σε πάνε εκεί που η ψυχή λαχταρά! Εκεί που το είναι σου θέλει να ξεφύγει από τα κοινότυπα και τα τετριμένα, εκεί που θες να χορέψεις, να σιγοτραγουδήσεις, να θυμηθείς, να χαρείς!

 

Σε βραδιές με κείνα τα μπλουζ, εκείνες τις Disco μελωδίες και εκείνο το κλίμα που ήταν όπως αποδείχθηκε στο πέρασμα του χρόνου, ανεπανάληπτο!

Ο Μιχάλης, ο Νίκος και οι παρέες τους ετοιμάζουν μια ιδιαίτερη, μια ξεχωριστή, μια Disco βραδιά και η οργάνωση που υπάρχει για να πάνε όλα στην εντέλεια, είναι υποδειγματική!

Από το ντεκόρ, τη μουσική και όλες τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν τα παιδιά, αυτή η βραδιά όπως όλα δείχνουν θα είναι μοναδική!

Μια καλοκαιρινή Disco βραδιά έρχεται το Σάββατο 13 Ιουλίου στον Ειδυλλιακό χώρο του Κυανή Ακτή seaside bar resto, μια βραδιά που αυτοί και αυτές που ξλέρουν, είναι από τις βραδιές που χάνονται. Έρχεται μια βραδιά για πραγματική διασκέδαση ανθρώπων κάθε ηλικίας.

* ένα ευρώ από το συνολικό ποσό της εισόδου θα πάει για τα παιδικά χωριά SOS. 

Το Σάββατο 13 Ιουλίου Disco Night και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κυανή Ακτή στην Πρέβεζα!

Καλή μας, Καλή σας διασκέδαση!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα