Πέμπτη, 18/07/2024 | 11:13

Πρέβεζα-Summer Vibes 1: Παιχνίδια στην Κυανή Ακτή και…”απειλή”: “θα γυρίσω στα Γιάννενα”

3385 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/06/2024, 8:34 πμ | 0 σχόλια

Παραμονή του Αγίου Πνεύματος ημέρα Κυριακή 23 Ιουνίου και όπως όλες οι παραλίες της περιοχής μας είχαν πάρα πολύ κόσμο, το ίδιο και η Κυανή Ακτή στην καρδιά της Πρέβεζας.

Ανάλαφρες διαθέσεις, παιχνίδια στην άμμο και τον νερό και γενικά μία απόλυτα καλοκαιρινή κατάσταση στον ευλογημένο από τον Θεό και ευνοημένο από τη φύση, τόπο μας!

Το καλοκαίρι ασφαλώς είναι μια εποχή ανανέωσης και γινόμαστε όλοι παιδιά, πόσο μάλλον όταν μιλάμε πραγματικά για μικρά παιδιά που το ζουν και το απολαμβάνουν με τους δικούς τους ιδιαίτερους και ξεχωριστούς τρόπους.

Ακούγονταν φωνές στην Κυανή Ακτή στην Πρέβεζα, γέλια, μέχρι που κάποια στιγμή γυναίκα φώναξε 2 φορές μάλιστα προς τα παιδιά της, με τόνο απειλητικό: “θα γυρίσω στα Γιάννενα”.

Τα παιδιά είχαν… “ξεσαλώσει” σε τέτοιο βαθμό ση θάλασσα που κάποιες στιγμές τα έχανε από το οπτικό της πεδίο. Μετά συνετίστηκαν και έπαιζαν κοντά στη μητέρα τους, η οποία τελικά δεν πραγματοποίησε την… “απειλή” της και δεν έφυγε για τα Γιάννενα, αλλά έμεινε στην Πρέβεζα και απόλαυσαν οικογενειακώς την θάλασσα.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα