Πέμπτη, 18/07/2024 | 09:50

Πρέβεζα όπως… Κατεχάκη-Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο δρόμο για Κυανή Ακτή

1159 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/06/2024, 1:01 μμ | 0 σχόλια

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος Δευτέρα 24 Ιουνίου και στην Κυανή Ακτή στην Πρέβεζα κάποιοι πέρασαν με τα αυτοκίνητά τους  τα -διαλυμένα είναι η αλήθεια- διαχωριστικά και βρέθηκαν σε πολύ κοντινή απόσταση από τη θάλασσα.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία πήγε στον χώρο έκανε συστάσεις να πάρουν τα αυτοκίνητά τους εκείνοι που τα είχαν αφήσει εκεί, τα πήραν,  έφυγε η αστυνομία, ήρθαν άλλοι, πάλι τα αυτοκίνητα εντός της Ακτής!

Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα που παραβίασαν τα διαχωριστικά και βρέθηκαν σε πολύ κοντινή απόσταση από εκεί που ξεκινά η θάλασσα, είχαν πινακίδες από άλλα μέρη της χώρας.

Είναι και ζήτημα νοοτροπίας του Έλληνα, δυστυχώς, αλλά η κατάσταση ήταν προκλητική.

Στο Δρόμο με (τις λεύκες;) τους Ευκάλυπτους στην Κυανή Ακτή στην Πρέβεζα , είχε δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση σε σημείο που δεν χωρούσαν αυτοκίνητα να περάσουν, κόρνες, νεύρα, προσπάθειες να περάσει είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά το  κάθε αυτοκίνητο, απογοήτευση και γενικά… La Καταστασιόν tres Απελπιστίκ!

Δύο δρόμους έχουμε τη Λεωφόρο Ειρήνης και την Λεωφόρο Ιωαννίνων, χώρους στάθμευσης δεν έχουμε, με αποτέλεσμα και στους δύο αυτούς δρόμους να υπάρχουν διπλοπαρκαρίσματα, τροχονόμοι δεν φτάνουν για να διεξαχθεί ομαλά η κυκλοφορία (Ή είναι μικρός ο αριθμός για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που δημιουργούνται στο παράκτιο μέτωπο), γιατί την ίδια στιγμή και σε άλλες ακτές της περιοχής μας όπως το Μονολίθι, παρόμοια ήταν η κατάσταση, όμως κάτι πρέπει να γίνει!

Η αύξηση της τουριστικής κίνησης σημαίνει αυτόματα και αύξηση των ευθυνών για να ανταποκριθούμε με επάρκεια!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα