Παρασκευή, 19/07/2024 | 19:47

Πρέβεζα: Γκρίνια και δυσαρέσκεια από “Γαλάζια στελέχη” γιατί δεν προσκλήθηκαν στην επίσκεψη Σταϊκούρα

107 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/06/2024, 8:12 πμ | 0 σχόλια

Ο  Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφθηκε την Πρέβεζα και είχε συνάντηση με φορείς και δη τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Γιάννη Δαρδαμάνη, παρουσία και του κυβερνητικού βουλευτή Σπύρου Κυριάκη το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιουνίου.

Ορισμένα “Γαλάζια στελέχη” από τον χώρο της ΝΔ ενοχλήθηκαν για την μη πρόσκλησή τους κατά την επίσκεψη του υπουργού και μας μετέφεραν τη δυσαρέσκειά τους και είναι γεγονός ότι η επίσκεψη Σταϊκούρα έφερε γκρίνια στους κόλπους της ΝΔ στην Πρέβεζα.

Δεν μπορώ να πάρω θέση εάν δίκαια ή άδικα ενοχλήθηκαν τόσο πολύ διότι αφήνω και το ενδεχόμενο ο ίδιος ο υπουργός να μην ήθελε πολυκοσμία, αλλά να συναντηθεί με ανθρώπους εκπροσώπους φορέων της περιοχής μας.

Βέβαια για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος  έθεσε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα στον κ. Σταϊκούρα και με δήλωση του ιδίου του υπουργού, δεν δεσμεύτηκε για κανένα από αυτά, αλλά θα τα δει… εν καιρώ!

Άρα εκτός από το μεγάλο έργο του αγωγού ύδρευσης για Πρέβεζα-Λευκάδα-Άρτα και μέρος της Αιτωλοακαρνανίας προϋπολογισμού 141 εκατομμυρίων ευρώ, για το οποίο ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα τελειώσει σε 40 μήνες (3,5 χρόνια δηλαδή), το οποίο ήταν ήδη γνωστό, δεν δεσμεύτηκε για κάτι άλλο. Ποιός ο λόγος λοιπόν να υπάρχει δυσαρέσκεια και γκρίνια “Γαλάζιων στελεχών” για την μη πρόσκληση στην επίσκεψη Σταϊκούρα αφού δεν έφερε δώρα για την ανάπτυξη του τόπου μας;  (στο μέλλον και… βλέπουμε)

Εκτός κι αν τα γαλάζια στελέχη είχαν τόσο μεγάλη κάψα να δουν από κοντά τον Σταϊκούρα. Προσέξετε, εν μέσω καύσωνα, με τόσο όμορφο κόσμο που έχουν οι παραλίες της περιοχής μας, το να θες να δεις τον Σταϊκούρα μεσημεριάτικα, νομίζω κύριοι ότι αγγίζει τα όρια της υπερβολής… για να μη γράψω της διαστροφής!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα