Τετάρτη, 24/07/2024 | 01:36

Πλούσιος ο απολογισμός του Τμήματος Τροχαίας Άρτας κατά τη σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε

58 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/06/2024, 12:24 μμ | 0 σχόλια

Πλούσιος ο απολογισμός του Τμήματος Τροχαίας Άρτας κατά τη σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε 

2.129 μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων παρακολούθησαν τις ενημερωτικές δράσεις του για την οδική ασφάλεια 

Άλλη μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της, άλλη μία χρονιά κατά την οποία οι   υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου βρέθηκαν κοντά στους μαθητές, με στόχο την καλλιέργεια κυκλοφοριακής αγωγής και συνείδησης από τις μικρές ηλικίες. 

Η αρχή έγινε από την εναρκτήρια ημέρα του σχολικού έτους, κατά τον καθιερωμένο αγιασμό, όπου αστυνομικοί, στο καλωσόρισμά τους για τη νέα σχολική χρονιά διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια σε γονείς και μαθητές με χρήσιμες πληροφορίες οδικής ασφάλειας. 

Η συνέχεια δόθηκε στις σχολικές αίθουσες αλλά και σε άλλους εκπαιδευτικούς χώρους, όπως τα πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής, όπου οι αστυνομικοί είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους μαθητές, μέσα από θεωρητικά προγράμματα και βιωματικές μεθόδους, τους σημαντικότερους κανόνες οδικής συμπεριφοράς όταν κινούνται ως πεζοί, με ποδήλατο ή επιβαίνουν σε παντός είδους οχήματα. 

Στο πλαίσιο αυτό, το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, καθ’ όλο το σχολικό έτος υλοποίησε στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για κάθε ηλικία, τα οποία παρακολούθησαν συνολικά 2.129 μαθητές από σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Νομού Άρτας. 

Το ραντεβού των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου με τους μαθητές, σε συνεργασία πάντα και με τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ανανεώνεται για τη νέα σχολική χρονιά!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα