Τρίτη, 23/07/2024 | 18:09

Πάμε Αγρίνιο; Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας πήγε…

47 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/06/2024, 8:34 πμ | 0 σχόλια

Το 37ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας 

πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο από τις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2024, με θέμα: «Από

τον Νέο στον Σύγχρονο Ελληνικό Κινηματογράφο». Στο πλαίσιο του Συνεδρίου έγινε τιμητική εκδήλωση και απονεμήθηκε πλακέτα στον Νίνο Φενέκ Μικελίδη, κριτικό κ ιστορικό κινηματογράφου, συγγραφέα, διευθυντή του Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου. Η Διοργάνωση ήταν της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας και της Κινηματογραφικής Λέσχης Δήμου Αγρινίου / Συνδιοργάνωση: Δήμος Αγρινίου.

Αντιπροσωπεία της Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας συμμετείχε στο συνέδριο για να διαπιστώσει ευχάριστα και δυσάρεστα συγχρόνως ότι το Αγρίνιο διαθέτει δύο Δημοτικούς κινηματογράφους -ένα θερινό και ένα χειμερινό- πλήρως εξοπλισμένους. Ο Δήμος διαθέτει Κινηματογραφική Λέσχη ενταγμένη στην κοινωφελή επιχείρηση του και προβάλει καθημερινά τις επιλογές της. 

 

Με την ελπίδα ότι ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού του κινηματογράφου του Πολιτιστικού Κέντρου Πρέβεζας θα υλοποιηθεί σύντομα -όπως μας είχε υποσχεθεί ο ίδιος ο Δήμαρχος τα Χριστούγεννα του 2022- θα επανέλθουμε με το πρόγραμμα των θερινών προβολών μας. 

 

Στόχος μας είναι επιλογές ποιοτικής κινηματογραφικής ματιάς, σε συνθήκες άρτιας τεχνικά προβολής,  που όμως, δυστυχώς,  δεν είναι αυτονόητες και θα πρέπει να τις διεκδικήσουμε όλοι μαζί !

 

Facebook :  @kileprevezas

Blogspot : kileprevezas.blogspot.com

Email : kileprevezas@gmail.com

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα