Τρίτη, 23/07/2024 | 18:09

Νίκη των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

132 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/06/2024, 7:43 μμ | 0 σχόλια

Ως μία νίκη των εργαζομένων και του υγειονομικού κόσμου της περιοχής μπορεί να θεωρηθεί η αναβολή της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με θέμα την «Έγκριση πρακτικών διενέργειας και τεχνικής αξιολόγησης του ετήσιου ηλεκτρον. διεθνούς διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαριότητας στο ΠΓΝΙ ύψους 6,5 εκατομ/ 2χρόνια», δηλαδή τον διαγωνισμό για την … ανέρευση εργολάβου ο οποίος θα πάρει υπό την ευθύνη του την καθαριότητα του νοσοκομείου.

Η αναβολή προέκυψε αφού δεν υπήρξε η πλειοψηφία του ΔΣ και υπό την πίεση της κινητοποίησης του πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το πρωί της Πέμπτης.

Η ΕΙΝΗ στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει τον “σκανδαλώδη χαρακτήρα” της επιμονής της Διοίκησης και των πολιτικών της προϊσταμένων αλλά και τον σκανδαλώδη στόχο της έγκρισης του διαγωνισμού για εργολάβο, που έχει ως μοναδικό στόχο την ιδιωτικοποίηση μιας λειτουργίας του ΠΓΝΙ, με προκλητική οικονομική «προίκα» το εργολαβικό κέρδος τη στιγμή που στερούνε βασικούς οικονομικούς πόρους από το ΠΓΝΙ για προσλήψεις προσωπικού και άλλες ανάγκες.

ΠΗΓΗ-φώτο: epirusgate.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα