Πέμπτη, 18/07/2024 | 10:27

“Βούλιαξε” η Πρέβεζα- Η τουριστική προβολή του Δήμου Πρέβεζας φέρνει επιπλέον κόσμο!

965 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/06/2024, 7:52 πμ | 1 σχόλιο

Το κεφάλαιο τουρισμός ή η βαριά μας βιομηχανία αν θέλετε είναι ζωτικής σημασίας ζήτημα και για την πόλη της Πρέβεζας και γενικά τον παραθαλάσσιο δήμο Πρέβεζας.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Δήμο Πρέβεζας ήρθαν μεγάλες στιγμές επισκεψιμότητας με ΙΧ από όλη σχεδόν την Ελλάδα πολλοί ξένοι επισκέπτες από διάφορες χώρες, ασφυκτικά γεμάτες οι παραλίες, το ίδιο και τα καφέ και τα εστιατόρια!

Οι προσπάθειες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και του συλλόγου ξενοδόχων, είναι δεδομένες και άξιες συγχαρητηρίων, όμως η τουριστική προβολή, τα προγράμματα τουριστικής προβολής που συμμετείχε ο Δήμος Πρέβεζας, έκαναν το κάτι παραπάνω στην τουριστική κίνηση. Από το πιο πρόσφατο παράδειγμα με τους Σέρβους Δημοσιογράφους και την προβολή που έτυχε η Πρέβεζα σε κεντρικά μέσα ενημέρωσης της Σερβίας, μέχρι κάποια χρόνια πίσω- όχι πολύ μακρινά- τα χρόνια της καραντίνας και τη δουλειά που έγινε από την επιτροπή τουριστικής προβολής του Δήμου Πρέβεζας. Μέχρι και σε τηλεοπτικό Κανάλι του Λονδίνου είχε βγει να μιλήσει για την ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης, το Μονολίθι, ο Λεωνίδας Αργυρός.

Τα “η μεγαλύτερη και ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης” όταν έπαιζε παντού, από Κανάλια μέχρι γνωστά ανά τον κόσμο περιοδικά, διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην αύξηση της τουριστικής κίνησης και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι στον Δήμο Πρέβεζας ακολουθούν μια στρατηγική συνέχεια και συνέπειας στην τουριστική προβολή. Βρίσκουν εκείνους τους τρόπους προβολής  που θα είναι και οι πιο αποδοτικοί και τα αποτελέσματα βεβαίως, είναι αυτά που τους δικαιώνουν.

Ήταν δεδομένο ότι η Πρέβεζα θα είχε πολύ κόσμο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όμως αυτή η κοσμοσυρροή ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες. Είναι πασιφανές ότι η τουριστική προβολή του Δήμου Πρέβεζας φέρνει επιπλέον κόσμο και στα θετικά λέμε πάντα ένα μεγαλοπρεπέστατο ΜΠΡΑΒΟ!

Σπύρος Πλέουρας

 

1 σχόλιο για ““Βούλιαξε” η Πρέβεζα- Η τουριστική προβολή του Δήμου Πρέβεζας φέρνει επιπλέον κόσμο!”

  1. Ο/Η Σιώζου Ρένα λέει:

    Μπράβο σε όλους τούς φορείς πού συμμετέχουν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της Πόλης…αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Δημοτική αρχή και στους συνεργάτες τους.
    Θα ήθελα μόνο να προσθέσω ότι χρειάζεται περισσότερη φροντίδα σε θέματα καθαριότητας μέσα στο κέντρο τής Πόλης και ιδιαίτερα στην παραλία και το Ιστορικό κέντρο με τα πανέμορφα σοκάκια πλακόστρωτα αλλά με σκουπίδια και με παλιά σπίτια αφροντιστα από τούς ιδιοκτήτες πού δίνουν αφορμή στους επισκέπτες να συμπεριφερθουν το ίδιο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα