Παρασκευή, 19/07/2024 | 20:26

Ανδρικά Ενδύματα Σορόκας- Καλοκαίρι 2024: Υπέροχη παρουσίαση των ρούχων που αξίζει να φορέσεις!

1842 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/06/2024, 11:17 πμ | 0 σχόλια

 

Σε μία ακόμη καινοτότομα παρουσίαση των ενδυμάτων τους προχώρησαν τα ανδρικά Ενδύματα Σορόκας στην Πρέβεζα. Ρούχα με άνεση και κυρίως επώνυμο ντύσιμο με στυλ, αυτός είναι ο συμβολισμός των Ανδρικών Καταστημάτων ΣΟΡΟΚΑΣ στην Πρέβεζα. Ρούχα για σένα που αξίζει να τα φορέσεις και να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου για τις επιλογές σου στο ντύσιμο.

 

Όποια επιλογή κι αν κάνεις στο κατάστημα Ανδρικών ενδυμάτων “ΣΟΡΟΚΑΣ” στην Πρέβεζα όχι μόνο δεν θα μετανιώσεις, αλλά αντίθετα θα αισθανθείς ότι έκανες το καλύτερο για τον εαυτό σου, ανεβάζοντας παράλληλα και την ψυχολογική σου διάθεση.

Η εξαιρετική παρουσίαση των ανδρικών  Ενδυμάτων ΣΟΡΟΚΑΣ για το καλοκαίρι του 2024, έδειξε για μια ακόμη φορά γιατί το συγκεκριμένο κατάστημα κερδίζει και δίκαια έχει κατακτήσει τις καρδιές και τις προτιμήσεις των Καταναλωτών.

Για να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι που ο καθένας στον τομέα του τα κατάφερε περίφημα, ο καθένας από την πλευρά του, έβγαλε τον καλύτερο του εαυτό…

Οι εταιρείες που χρημοποιήθηκαν στην προώθηση των ανδρικών ενδυμάτων Σορόκας για το καλοκαλίρι του 2024 είναι:TOMMY JEANS, ARTISTI ITALIANI, VERSACE,GUY LAROCHE.  

 

Η παραγωγή του Video έγινε από τον Θωμά Ζιώγα, οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Λύρου στα Backstage ο Αντώνης Μαμάκος, ενώ τη σκηνοθεσία έκανε η Θεοδώρα Νταλαγιάννη.

Η φωτογράφιση και το Video έγιναν στο Ninos Grand Beach Hotel στην Καστροσυκιά Πρέβεζας.

ΣΟΡΟΚΑΣ Ανδρικά Ενδύματα Επώνυμο ντύσιμο με στυλ! Εθνικής Αντιστάσεως 69 Πρέβεζα. Τηλέφωνο: 2682061387

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα