Πέμπτη, 18/07/2024 | 10:01

Αλλαγές στην απόφαση της Περιφέρειας Ηπείρου για την απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στις Εθνικές Οδούς

127 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/06/2024, 9:53 πμ | 0 σχόλια
Δημοσιεύτηκε η διορθωτική απόφαση της Περιφέρειας Ηπείρου που αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στις Εθνικές Οδούς Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας και Πρέβεζας – Ιωαννίνων στο τμήμα από Αρχαία Νικόπολη μέχρι Γέφυρα Καλογήρου.
Σύμφωνα με τη νεότερη απόφαση του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, η απαγόρευση αφορά τα φορτηγά άνω των 8 τόνων για το διάστημα από Παρασκευή 21 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου κατά τις τρεις ημέρες της εβδομάδας, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή αλλά και τις επίσημες αργίες από ώρα 15.00 έως 21.00 στις δύο Εθνικές Οδούς.
Της απαγόρευσης εξαιρούνται τα οχήματα ευπαθών και νωπών προϊόντων , τροφοδοσίας κτηνοτροφικών, πτηνοτροφικών, ιχθυοκαλλιεργητικών μονάδων ,α οχήματα τροφοδοσίας πάσης φύσεως καταστημάτων τουρισμού και εστίασης έως 10 τόνους ωφέλιμου φορτίου καθώς και τα οχήματα μεταφοράς υγραερίου και υγρών καυσίμων έως 10 τόνους ωφέλιμου φορτίου.
Ελεύθερη θα είναι η κυκλοφορία για τα οχήματα που εκτελούν εντεταλμένο έργο Πολιτικής Προστασίας , ενώ πρωινές ώρες Σαββάτου και Κυριακής, από τις 2 π.μ. έως τις 10 π.μ. θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα