Κυριακή, 28/04/2024 | 01:00

Ομιλία του βουλευτή Πρέβεζας Σπύρου Κυριάκη στη βουλή για τον προϋπολογισμό

363 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/12/2023, 8:23 μμ | 0 σχόλια

 Μιλώντας στη Βουλή των Ελλήνων κατά τη συζήτηση της Κύρωσης του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2024,  ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας Σπυρίδωνας Κυριάκης αναφέρθηκε στις βασικές κατευθύνσεις του φετινού προϋπολογισμού.

Αυτές έχουν να κάνουν  με την ενίσχυση των εισοδημάτων, την ενίσχυση του τομέα της Παιδείας την ενίσχυση του τομέα της Υγείας  και  των Κοινωνικών Επιδομάτων.

 Ο Βουλευτής αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση στην  αντιμετώπιση του δημογραφικού , ενώ ανέλυσε πως η ενίσχυση της Παιδείας θα λύσει προβλήματα αντικοινωνικής συμπεριφοράς.

 

Καταλήγοντας στην αποψινή του ομιλία ο κος Κυριάκης σημείωσε ‘’ακούω συναδέλφους της αντιπολίτευση κυρίως από τον Σύριζα οι οποίοι λένε ότι αυτός προϋπολογισμός δεν ανταποκρίνεται στην κοινωνία  και έχω να σας πω το εξής… η ειδοποιός διαφορά μας είναι ότι εμείς αυτό που κάνουμε είναι να διοχετεύουμε τον πλούτο  προς όφελος της Ελληνικής Κοινωνίας και των Ελλήνων Πολιτών. Αυτό που κάνατε εσείς είναι να μοιράσατε φτώχεια προς όφελος των κομματικών  σας στελεχών.   

Στον παρακάτω σύνδεσμο δείτε ολόκληρη την ομιλία του βουλευτή

https://www.youtube.com/watch?v=R6DVCl6UVNg

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Βουλευτής Ν. Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα