Πέμπτη, 18/07/2024 | 01:01

Πρέβεζα: Ευχές στον Μητροπολίτη μόνο ο Δήμαρχος & ο πρώην Δήμαρχος-Οι… άλλοι είχαν πάει προεκλογικά για ευχές…

903 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/11/2023, 12:52 μμ | 0 σχόλια

Στην εκκλησία πήγαν να δώσουν από κοντά τις ευχές τους στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικόπόλεως και Πρεβέζης  κ. Χρυσόστομο, ο νυν Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και ο πρώην Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης. Μαζί τους και ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Γρηγόρης Κουμπής.

Οι υπόλοιποι; Εκείνες οι στρατιές που πήγαιναν να φωτογραφηθούν με τον Μητροπολίτη και να πάρουν και την ευχή του προεκλογικά, τι απέγιναν; Που είναι όλοι αυτοί, που είχαν στην προεκλογική τους καμπάνια την επίσκεψη και τη φωτογραφία με τον Σεβασμιότατο; Τουλάχιστον ανεπίτρεπτο…

Με τον όρθρο και την αρχιερατική θεία λειτουργία κορυφώθηκε ο εορτασμός της μνήμης του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στον ομώνυμο Ναό της Πρέβεζας.
Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής με τον πανηγυρικό εσπερινό και ολοκληρώθηκαν σήμερα με τους πιστούς να κατακλύζουν το Ναό προκειμένου να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.Χρυσόστομο, ο οποίος μετά το τέλος της λειτουργίας δέχτηκε τις ευχές για την ονομαστική του εορτή.
Για την ξεχωριστή αυτή ημέρα ταξίδεψαν στην Πρέβεζα οι Μητροπολίτες Ηλείας Αθανάσιος και Καστοριάς Καλλίνικος, οι οποίοι εξέφρασαν τις πιο θερμές ευχές τους στον κ.Χρυσόστομο κάνοντας αναφορά στο βίο και τη δράση του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου.
Ο Σεβασμιώτατος Νικοπόλεως και Πρεβέζης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι έσπευσαν να του ευχηθούν και αντάλλαξε ευχές με τον καθέναν και την κάθε μία ξεχωριστά.
Τα χρόνια πολλά στον Μητροπολίτη είπαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Κουμπής, ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης , περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι , εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος πιστών.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα