Πέμπτη, 30/11/2023 | 09:58

“Δήμος της Καρδιάς μας”-Δημήτρης Γκόλιας: Έχει τις ικανότητες να πετύχει για τους πολίτες της Πρέβεζας

448 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/10/2023, 7:33 πμ | 0 σχόλια
Ο Δημήτρης Γκόλιας είναι από τα πρόσωπα που έχουν ιδέες και θέλουν διακαώς αυτές οι ιδέες να μετουσιαστούν σε πράξεις προς όφελος των δημοτών Πρέβεζας.
Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι διαθέτει τις ικανότητες να το πετύχει προς όφελος των πολιτών της πόλης της Πρέβεζας, αφού είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική ενότητα Πρέβεζας.
Ο ίδιος σημειώνει για την υποψηφιότητά του:
“Πίστευα και πιστεύω ακράδαντα ότι τοπική αυτοδιοίκηση σημαίνει διαρκή ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στον συντοπίτη σου. Και είναι γνωστή η διαδρομή μου, οι αγώνες και η συνεισφορά μου στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες των ΑμεΑ όπου ανήκω και γενικότερα στο σύνολο ευπαθών ομάδων, ως σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας.
Επιθυμώ να συνεχίσω το έργο μου αυτό με ανιδιοτέλεια και αγάπη, πλέον, διεκδικώντας την θέση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Πρέβεζας.
Πρέπει να γίνει σαφές ότι οι εκλογές αυτές έχουν καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα.
Δεν ψηφίζουμε κόμματα ούτε ιδεολογίες. Είναι μια διαδικασία ευθύνης.
Η στήριξη, η ανάδειξη προσώπων και η ψήφος μας είναι μια διαδικασία ευθύνης απέναντι στους πολίτες αυτού του τόπου.
Γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωρά πλέον ο κομματισμός, ούτε οι κομματικές σφραγίδες υποψηφιότητας. Το αντίθετο εξ ορισμού ο θεσμός αυτός δημιουργεί προϋποθέσεις για συνεργασία, συναίνεση και συγκλίσεις.
Πρέπει η τοπική αυτοδιοίκηση να εκφράζει ένα εύρος συνεργασιών σε ένα κοινό προσυμφωνημένο πλαίσιο θέσεων για την λειτουργία, την διοίκηση και την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Γι αυτό ζητάω την στήριξή σας προκειμένου να διαμορφώσουμε όλοι μαζί με συναινετικές πρακτικές τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για ένα Δήμο πρωτοπόρο σ’ όλα τα επίπεδα, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, που θέτει στο επίκεντρο της λειτουργίας και της δράσης του το συμφέρον όλων των δημοτών.”
Με εκτίμηση,
Γκόλιας Δημήτριος 
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος, Κοινότητας του Δήμου Πρέβεζας
Με το συνδυασμό ¨ο Δημος της Καρδιας μας¨ και επικεφαλής τον Νικο Γεωργάκο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα