Παρασκευή, 01/12/2023 | 02:22

“Δήμος της Καρδιάς μας”-Γιώργος Πασσάς: θα προσθέσει ποιότητα στο Δημοτικό συμβούλιο

480 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/10/2023, 5:12 μμ | 0 σχόλια

Είναι σαφέστατα από τα πρόσωπα που δίνουν κύρος, που προσθέτουν ποιότητα στα ψηφοδέλτια η υποψηφιότητα του Γιατρού Γιώργου Πασσά.

Είναι ευτύχημα για την αυτοδιοίκηση, άνθρωποι με υψηλή πνευματική στάθμη, μεγάλων ικανοτήτων να θέτουν τους εαυτούς τους για προσφορά στον τόπο τους.

Το έργο είναι αυτό που συνοδεύει τον Γιώργο Πασσά, αφού ο ίδιος δεν επιδιώκει την προβολή, όμως η αλήθεια είναι ότι η πορεία του στον τομέα της υγείας τον κάνει αναγνωρίσιμο αφού πρόκειται για αυξημένης εμβέλειας προσωπικότητα.

Με καταγωγή από το Μιχαλίτσι και γεννημένος στην Πρέβεζα, ο διευθυντής ΕΣΥ και ακτινοδιαγνώστης στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωάννινων Γιώργος Πασσάς, θα βρίσκεται στο πλευρό του επικεφαλής του συνδυασμού ”Δήμος της καρδιάς μας” Νίκου Γεωργάκου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Ο Γιώργος Πασσάς έχει διατελέσει αιρετός Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου Ιατρών του Γ.Ν. Χατζηκώστα, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Η  ενδεχόμενη εκλογή του Γιώργου Πασσά στο Νέο Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας εξυπακούεται ότι θα προσθέσει ποιότητα!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα