Παρασκευή, 01/12/2023 | 03:02

Δήλωση του Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

388 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/10/2023, 5:14 μμ | 0 σχόλια

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, θέλω να συγχαρώ θερμά τον νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Γιάννη Τρεπεκλή, καθώς και τον νέο Δήμαρχο Μεγανησίου, κ. Γεράσιμο Κατωπόδη, και βεβαίως να επαναλάβω τα συγχαρητήριά μου στο νέο Δήμαρχο Λευκάδας, κ. Ξενοφώντα Βεργίνη, για την εκλογή τους. 

Μετά το πέρας των εκλογών, οι τοπικές κοινωνίες επιστρέφουν στην καθημερινότητα – μια καθημερινότητα με προβλήματα, με ανάγκες και απαιτήσεις στις οποίες όλοι οι αιρετοί οφείλουν να ανταποκριθούν. 

Με την ανάληψη των καθηκόντων τους από τον ερχόμενο Ιανουάριο, οι εκλεγέντες περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι θα κληθούν να εργαστούν σκληρά και αποτελεσματικά για να υπηρετήσουν τους πολίτες, και σε αυτό το έργο τους θέλω να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία. 

Μπροστά μας υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις: τα προηγούμενα χρόνια, δρομολογήσαμε έργα, εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις, εντάξαμε έργα σε χρηματοδοτικά προγράμματα, τα οποία πρέπει να προχωρήσουν. Παράλληλα, υπάρχουν διαθέσιμοι νέοι πόροι που μπορούμε να διεκδικήσουμε για τη Λευκάδα και το Μεγανήσι. 

Για να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε αυτές τις προκλήσεις, χρειάζεται συνεργασία. Άλλωστε, όλοι έχουμε ως στόχο να προσφέρουμε έργο με θετικό πρόσημο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. 

Σταθερά στο πλευρό μας και στο πλευρό της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει αποδείξει ότι βρίσκεται η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Και σε ό,τι με αφορά, μέσω του θεσμικού μου ρόλου ως Κυβερνητικού Βουλευτή, θα συνεχίσω να συμβάλλω στην αρμονική συνεργασία Κυβέρνησης και αυτοδιοίκησης, ώστε μέσα από το δρόμο της συνεννόησης να οδηγήσουμε την Λευκάδα στην πρόοδο, να προσφέρουμε στους πολίτες έργο και ευημερία. 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα