Πέμπτη, 18/07/2024 | 06:23

“Βήμα στο Αύριο” -Παύλος Πάτσης: Διορατικός, Οξυδερκής, Έυστροφος, αξίζει την ψήφο σου!

717 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/10/2023, 9:13 μμ | 0 σχόλια

Είναι μαχητής της ζωής με ότι καταπιάστηκε, ότι κι αν προσπάθησε το έφερε εις πέρας κι αυτό ασφαλώς είναι μεγάλο προσόν. είναι διορατικός, οξυδερκής και εύστροφος.

Είναι από τα πρόσωπα που χρειάζοντια στα δημοτικά συμβούλιο και από τους χρήσιμους ανθρώπους στην κοινωνία γι’ αυτό και αξίζει την ψήφο των δημοτών Πάργας.

Ο Παύλος Πάτσης υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πάργας  με τον συνδυασμό “Βήμα στο Αύριο” και υποψήφιο Δήμαρχο Πάργας τον Αχιλλέα Γκούμα μας συστήνεται μέσα από το βιογραφικό του: 

“Φίλες και φίλοι ήρθε η ώρα να συστηθώ κι εγώ πριν ζητήσω ανοιχτά τη στήριξή σας! Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι στη δημόσια σφαίρα μιας και έχω εμφανιστεί στην τηλεόραση όταν υλοποίησα μία από τις καινοτόμες ιδέες μου αυτή του παγωτού-ποδηλάτου “Paolobiscream” που για χρόνια λειτουργούσε στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Επίσης έχω εμφανιστεί κξανά στην τηλεόραση όταν αρίστευσα στης πανελλήνιες εξετάσεις από το νυχτερινό λύκειο και πέρασα στη σχολή του Πολυτεχνείου ως πολιτικός μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης του οποίου η διατριβή μου για την απόκτηση του πτυχίου ήταν πάνω στις προοπτικές ανάπτυξης της Περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας.

Κατάγομαι από αγροτοκτηνοτροφική οικογένεια της Κοινότητας Κλεισούρας Μουζακαϊικων κι αυτό σημαίνει ότι γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα παραγωγής μιας και αναγκάστηκα να βοηθάω τους γονείς μους από τα 12 μου χρόνια στις σκληρές αυτές δουλειές.

Έχω εργαστεί επίσης τόσο στην εστίαση όσο και σε δουλειές που απαιτούν μεράκι και τέχνη όπως αυτές του ηλεκτρολόγου και του υδραυλικού. Για πολλά χρόνια διατέλεσα σύμβουλος Φοιτητικών εστιών της Θεσσαλονίκης όπου κατάφερα να αλλάξω εντελώς τον τρόπο λειτουργίας τους και να εξασφαλίσω πολλά προνόμια στους φοιτητές, που μέχρι τότε δεν είχαν! Είμαι παντρεμένος με την Αναστασία και μαζί έχουμε αποκτήσει τρία υπέροχα παιδάκια.

Η αγάπη μου για τον τόπο από όπου κατάγομαι με οδήγησε ξανά στο υπέροχο αυτό μέρος στο οποίο αποφάσισα να εργαστώ στην εταιρεία “Ναυαγοσωστικής και ταχυπλόων σχολή seasafeacadedmy ως υπεύθυνος οργάνωσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι τα πολλά εμπόδια και οι “τρικλοποδιές” που βάζουν εκάστοτε δημοτικές αρχές στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας, οι οπίες μου δημιούργησαν την ανάγκη να παλκέψω για τη διαφάνεια, το δίκαιο και τις ασυναγώνιστες προοπτικές του υπέροχου τόπου μας.  Δεσμεύομαι ότι με τη δουλειά μου και με τις γνώσεις μου θα προσπαθήσω με τον καλύτερο εαυτό μου μαζί με τον συνδυασμό “Βήμα στο Αύριο”.

Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του κ. Αχιλλέα Γκούμα. Στόχος να πετύχουμε ταυτόχρονη και αλληλένδετη ανάπτυξη τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα. Ζητώ λοιπόν την ψήφο σας ώστε μαζί να προχωρήσουμε και να αναδείξουμε τον τόπο μας και δεσμεύομαι ότι θα είμαι  δίπλα σε οποιονδήποτε πολίτη χρειαστεί τη βοήθειά μου!”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα