Τρίτη, 12/12/2023 | 01:00

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

938 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/10/2023, 8:22 μμ | 0 σχόλια

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η Ακαδημία του συλλόγου μας, θα λειτουργεί σαν το πρώτο βήμα ένταξης στο μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό, όπου παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών, θα έρχονται σε πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο και τον ΑΧΕΡΩΝΤΑ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ.

Βασική μας επιδίωξη είναι να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να έρθουν κοντά στην οικογένεια του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές, παιδαγωγικές και ποδοσφαιρικές αξίες.

 

Φιλοσοφία

ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΑΓΑΠΗ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ είναι η φιλοσοφία μας για το ποδόσφαιρο.
Η σωστή αθλητική – κοινωνική εκπαίδευση και ψυχαγωγία των νεαρών αθλητών σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη, το «ευ αγωνίζεσθαι» και τις αξίες της ομάδας.

Η σωστή ενημέρωση και υποστήριξη των γονέων που έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των νεαρών αθλητών.

Αποστολή – Όραμα

Η οργάνωση της ακαδημίας με άρτιο, τεχνικό και λειτουργικό τρόπο, που θα οδηγήσει στην ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση του τρόπου εκπαίδευσης και αξιολόγησης των νεαρών ποδοσφαιριστών ηλικίας από πέντε έως και δεκαπέντε (5-15) ετών.

Η Διεύθυνση ακαδημίας ποδοσφαίρου εκτός από την προώθηση του ποδοσφαίρου αλλά και του αθλητισμού γενικότερα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διδασκαλία αξιών όπως ο σεβασμός και η τήρηση των κανόνων του αθλήματος, η κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη κάθε νεαρού αθλούμενου.

 

Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα φιλικό και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον με σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, χωρίς να ξεχνάμε πως το παιδί-αθλητής είναι ταυτόχρονα και απλά παιδί που έχει ανάγκη να διασκεδάσει, να χαρεί και να κάνει νέους φίλους κάτι που αποτελεί βασική επιδίωξη της Ακαδημίας μας.

Στόχος

Είναι η (μελλοντική) στελέχωση της ανδρικής ομάδας από ποδοσφαιριστές της περιοχής που θα έχουν αναπτυχθεί-εξελιχθεί στην ακαδημία μας , έχοντας αφενός αφομοιώσει την ποδοσφαιρική φιλοσοφία της ομάδας

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΝΟΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ COACH UEFA .Α
AΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα