Πέμπτη, 18/07/2024 | 00:10

Στους 3 από τους 6 Μεγάλους χορηγούς του ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

732 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/09/2023, 2:21 μμ | 0 σχόλια

Την άλλη εβδομάδα θα επισκεφθεί την επιχείρηση Βιοαέριο 1 ΙΚΕ Τον όμιλο Παπαμανος και της κάβα 800

Η πρόεδρος του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας Ιφιγένεια Τέφα, μέλη του Δ.Σ, ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Παπαδόπουλος και αθλήτριες του συλλόγου, επισκέφτηκαν το πρωΐ της Παρασκευής τους μεγάλους χορηγούς, που ενισχύουν τις προσπάθειες του Φιλαθλητικού τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Pre League.

Ο Φιλαθλητικός με αυτό τον τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά όλες εκείνες τις επιχειρήσεις που στέκονται στο πλευρό του συλλόγου τη νέα αθλητική χρονιά σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Pre League, όπου συμμετέχει για πρώτη φορά.

Η πρόεδρος του συλλόγου προσέφερε από μία επίσημη φανέλα του Φιλαθλητικού, την οποία θα φορούν οι αθλήτριες σε όλους τους αγώνες.

‘’Το ευχαριστώ προς εσάς που μας στηρίζεται για ακόμη μια χρονιά είναι λίγο’’ τόνισε η κα Τέφα για να συνεχίσει: ‘’ευελπιστούμε ότι αυτή η χειρονομία σας θα συνεχιστεί και περαιτέρω προς τον σύλλογο και την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του νομού μας’’.

Η αποστολή του Φιλαθλητικού ξεκίνησε από το Polis Market παραδίδοντας την φανέλα στον εκπρόσωπο του σούπερ μαρκετ, για να συνεχίσει στον όμιλο ξενοδοχείων Ιωάννου, όπου η κα Τέφα παρέδωσε την φανέλα του συλλόγου στον κ. Στράτο Ιωάννου, ενώ η η κα Τέφα παρέδωσε μία ακόμη φανέλα στον εκπρόσωπο της επιχείρησης Αχέρων Μπετόν.

Γραφείο Τύπου

Φιλαθλητικός Γ.Σ Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα