Δευτέρα, 15/07/2024 | 01:12

Δήμος Πάργας-“Βήμα στο Αύριο” : Να εξασφαλιστεί η συνεχής λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καναλακίου

539 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/09/2023, 3:59 μμ | 0 σχόλια

Το Κέντρο Υγείας Καναλακίου επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και υποψήφιους τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού “Βήμα στο αύριο”.

Μετά την προσωπική συνάντηση που είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας, ο κ. Άγγελος Κονιδάρης ενημέρωσε εκτενώς τους υποψήφιους για τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Καναλακίου.

Ο κ. Κονιδάρης τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη η αντικατάσταση των πολύ παλιών ασθενοφόρων που εξυπηρετούν αυτή την στιγμή το Κέντρο και η στελέχωση του με οδηγούς.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καναλακίου, αυτό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης σε ιατρικό προσωπικό, σε σημείο που μπορεί να το οδηγήσει ξανά σε λειτουργία μονά – ζυγά με το Κέντρο Υγείας Πάργας.

Το ενδεχόμενο αυτό όπως είναι λογικό, θα έχει μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο στους κατοίκους του Δήμου Πάργας, για αυτό και ο κ. Κονιδάρης ζήτησε από τον συνδυασμό “Βήμα στο αύριο” να γίνει συνοδοιπόρος και να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλονται για να συνεχιστεί η 24ωρη καθημερινή λειτουργία του Κέντρου καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά “Στηρίζοντας το Κέντρο Υγείας, στηρίζεται κοινωνία”.

Από την πλευρά του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας διαβεβαίωσε τον κ. Κονιδάρη πως θα σταθεί κοντά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου, δίνοντας μαζί του την μάχη, ώστε αυτό να εξακολουθεί να λειτουργεί απρόσκοπτα και να προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής, παροχές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα