Τρίτη, 03/10/2023 | 00:07

Δήμος Ζηρού: Ανακοίνωση για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

1048 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/09/2023, 12:58 μμ | 0 σχόλια

 

Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Δήμος Ζηρού για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Νικόλαου Καλαντζή.

 

Η αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, που βιώνουν τραγικές στιγμές μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή, δεν είναι απλά ένα χρέος. Είναι υπευθυνότητα και ανθρωπιά.

Ο Δήμος Ζηρού με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Νικόλαου Καλαντζή, διοργανώνει εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτη ανάγκης για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών. Καλεί πολίτες, επιχειρήσεις,. Συλλόγους και φορείς, να ενισχύσουν την προσπάθεια συλλογής τροφίμων μακράς διάρκειας και εμφιαλωμένων νερών. Η ανθρωπιστική βοήθεια θα συγκεντρώνεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Φιλιππιάδας αύριο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου από τις 8.30 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι.

Ενώνουμε όλοι δυνάμεις για να βοηθήσουμε να ξαναγεννηθεί το αύριο για εκείνους που είδαν ανθρώπους τους και τις περιουσίες τους να χάνονται και τους κόπους μιας ζωής να αφανίζονται μέσα στην καταστροφική μανία των ακραίων καιρικών φαινομένων. 

 

  

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα