Παρασκευή, 12/07/2024 | 13:49

Τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν σε απόλυτο βαθμό! Ο Γρηγόρης Κουμπής με τον “Δήμο της καρδιάς μας” & τον Νίκο Γεωργάκο

569 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/08/2023, 4:20 μμ | 0 σχόλια

 

Σε μια ιδιαίτερη και πολύ δύσκολη συγκυρία για την αυτοδιοίκηση, η Δημοτική αρχή Πρέβεζας του Νίκου Γεωργάκου κλήθηκε να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση αφού μικρός αριθμός ατόμων φορτώθηκε μια σειρά από αρμοδιότητες. Ένας από αυτούς που τράβηξε ΚΟΥ(Μ)ΠΙ (ΗΣ) ήταν ο Γρηγόρης Κουμπής που έπεσε στα βαθιά έχοντας να αντιμετωπίσει μια σειρά από σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας και τα κατάφερε πολύ καλά! Αυτό δε που έγινε στον τομέα της καθημερινότητας ήταν τρόπον τινά επαναστατικό. Εκσυγχρονισμός των μέσων αποκομιδής των απορριμμάτων και οι δημότες Πρέβεζας είδαν να αλλάζουν οι ώρες αποκομιδής των απορριμμάτων. Εκτός από τις πρωινές ώρες μετά από δεκαετίες Δημότες Πρέβεζας βλέπουν συνεργεία του Δήμου Πρέβεζας να καθαρίζουν και το απόγευμα!  Σε ότι αφορά το Δημοτικό λιμενικό ταμείο Πρέβεζας ο Γρηγόρης Κουμπής παίρνει άριστα, άλλωστε τα αποτελέσματα είναι αυτά που τον δικαιώνουν σε απόλυτο βαθμό! Ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας Γρηγόρης Κουμπής, γεμάτος εμπειρίες τίθεται ξανά στη μάχη και είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου!

Ο ίδιος σημείωσε για την υποψηφιότητά του:

Φίλες και Φίλοι,
Πέρασαν τέσσερα χρόνια που είχα την τιμή να εκλεγώ δεύτερος σε ψήφους με τον συνδυασμό “Ο Δήμος της καρδιάς μας” στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας.
Στα τέσσερα αυτά χρόνια που υπηρετώ το Δήμο πορεύτηκα με αποκλειστικό γνώμονα το συλλογικό καλό και την καθαρή συνείδηση μου. Με ανιδιοτέλεια, καθημερινή δουλειά και ταπεινότητα, εργάστηκα σκληρά για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και το θεσμικό μου ρόλο στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.
Αυτό θα συνεχίσω να πράττω χωρίς υστεροβουλία, με μεγαλύτερο πάθος και αγάπη για την περιοχή που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Με αυτές τις σύντομες σκέψεις σας ζητώ και πάλι να με εμπιστευτείτε.
Με εκτίμηση,
Γρηγόρης Κουμπής
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας
Με το συνδυασμό ”Ο Δήμος της καρδιάς μας” με επικεφαλή τον Νίκο Γεωργάκο”

Καλή επιτυχία Γρηγόρη αν και τη θεωρούμε δεδομένη!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα