Δευτέρα, 02/10/2023 | 23:44

Επίθεση από λαγοκέφαλο δέχθηκε λουόμενη-Από το δάγκωμα δημιουργήθηκε μια μεγάλη μελανιά

1488 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/08/2023, 2:51 μμ | 0 σχόλια

Τον τρόμο βίωσε μία γυναίκα η οποία ενώ έκανε μπάνιο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, δέχθηκε επίθεση από λαγοκέφαλο που κολυμπούσε στο νερό.

Η γυναίκα από τα Χανιά κολυμπούσε στο Μαράθι.

Όπως υποστηρίζει η ίδια στο zarpanews.gr, κολυμπούσε αρκετά βαθιά, όταν ένιωσε ένα δάγκωμα στην περιοχή του γλουτού, πάνω από το μαγιό. Εκείνη τη στιγμή, είδε ότι την είχε δαγκώσει ένα μεγάλο ψάρι το οποίο αναγνώρισε και κατάλαβε πως πρόκειται για λαγοκέφαλο, αφού είδε τα δόντια του.

Όπως τονίζει, από το δάγκωμα έχει δημιουργηθεί στο σημείο μια μεγάλη μελανιά, χωρίς όμως η ίδια να αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα λόγω της τοξικότητας του ψαριού.

Η Χανιώτισσα ενημέρωσε επιχειρηματίες στην περιοχή, προκειμένου να προειδοποιούν τους πολίτες, ώστε να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν κολυμπούν για να αποφευχθούν στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά.

Η γυναίκα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ επικοινώνησε και με γνωστό της που είναι ψαράς, ο οποίος την ενημέρωσε πως, το γεγονός ότι το δάγκωμα ήταν πάνω από το μαγιό, αποδείχθηκε σωτήριο για την ίδια, αφού δεν της δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΠΗΓΗ-φώτο: Zougla.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα