Κυριακή, 24/09/2023 | 19:32

Αντιδήμαρχος έσωσε 2 ανήλικα αδέλφια που κινδύνευαν να πνιγούν στη θάλασσα

1662 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/08/2023, 10:43 πμ | 0 σχόλια

Δύο ανήλικα παιδιά κινδύνευσαν να πνιγούν στη θάλασσα και για καλή τους τύχη βρέθηκε… αντιδήμαρχος για να τα σώσει!

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο αντιδήμαρχος Αρτεμισίων στη Ζάκυνθο κατάφερε να σώσει δύο ανήλικα αδέλφια που κινδύνευαν να πνιγούν στο Μαραθωνήσι. «Η Παναγία έκανε το θαύμα της!», έγραψε ο ίδιος o Χρήστος Πάστρας, γνωστοποιώντας την είδηση μέσα από τα social media.

Ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αρτεμισίων Ζακύνθου Χρήστος Πάστρας ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου κατάφερε να σώσει δύο ανήλικα αδέλφια που κινδύνευαν να πνιγούν κάνοντας μπάνιο στο Μαραθωνήσι.

Τα δύο αγόρια, ηλικίας 12 και 15 ετών προσπαθούσαν να κρατηθούν στην επιφάνεια του νερού, ενώ οι άνθρωποι γύρω τους νόμιζαν ότι έπαιζαν στη θάλασσα.

Ο κ. Πάστρας κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και κατάφερε να τα σώσει και να τα βγάλει στη στεριά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το συμβάν, «δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να σώζεις μια ανθρώπινη ζωή. Φανταστείτε πώς νιώθω που ήταν δύο».

Σε μήνυμά του στο Facebook, σημειώνει: «Η Παναγία μας σήμερα (σ.σ. 15.08.2023) έκανε το θαύμα της και έστρεψε το βλέμμα μου επάνω στα δύο αδέλφια, τον δεκαπεντάχρονο Collins και τον δωδεκάχρονο Wesley. Όλοι από μακριά νόμιζαν ότι έπαιζαν στην θάλασσα… αυτοί όμως προσπαθούσαν να κρατηθούν ο ένας από τον άλλο στην επιφάνεια, διότι δεν ήξεραν κολύμπι… Ευχαριστώ την Παναγία που με βοήθησε, μου έδωσε την δύναμη και τα έβγαλα στην στεριά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να σώζεις μια ανθρώπινη ζωή. Φανταστείτε πώς νιώθω που ήταν δύο».

ΠΗΓΗ-φωτό: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα