Τετάρτη, 17/07/2024 | 11:57

Σύγχρονο δίκτυο ποδηλατοδρόμων μήκους 58,03 χιλιομέτρων αποκτά σε 18 μήνες η Π.Ε. Πρέβεζας

3994 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/07/2023, 3:19 μμ | 0 σχόλια
Αντίστροφα και με ταχύτητα κυλά πλέον ο χρόνος, προκειμένου να «αποκτήσει» μια πολύ σημαντική υποδομή η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, προς χρήση τόσο από τους μόνιμους κατοίκους της, όσο και από τους τουρίστες που την επισκέπτονται.
Πρόκειται για την κατασκευή διαδρομής δικτύου ποδηλατοδρόμων (Ιόνια Διαδρομή», μήκους 58,03 χιλιομέτρων, έργο το οποίο ήταν μια από τις βασικές προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής για την τρέχουσα περίοδο.
Στη σημερινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε την εταιρεία SABO S.A. οριστικό ανάδοχο του έργου, το οποίο με συνολικό προϋπολογισμό 3.661.904,95€ χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Η αφετηρία της διαδρομής θα είναι διπλή, ήτοι από το Κάστρο Παντοκράτορα και την οδό Λασκαράτου. Στη συνέχεια θα ακολουθεί πορεία δίπλα ή κοντά στη θάλασσα, διασχίζοντας τις κοινότητες/παραλίες Μύτικα, Κανάλι, Καστροσυκιά, Ριζά, Χειμαδιό, Βράχο, Λούτσα, Βαλανιδοράχη, Τσουκνίδα, Μεσοπόταμο, Αμμουδιά. Το έργο σύμφωνα με τη διακήρυξη έχει χρόνο αποπεράτωσης 18 μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα