Τρίτη, 12/12/2023 | 00:04

Πρέβεζα: Αλληλεπίδραση των αυτοδιοικητικών εκλογών με τις εκλογές του Επιμελητηρίου

497 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/07/2023, 10:20 πμ | 0 σχόλια

Το θερμόμετρο ανεβαίνει όχι μόνο λόγω του Καύσωνα “Κλέων” αλλά και λόγω εκλογικών διαδικασιών αφού στο νομό Πρέβεζας παράλληλα με τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα έχουμε και τις εκλογές στο Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Είναι πασιφανές ότι υπάρχει αντανάκλαση, υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ αυτών των δύο εκλογικών διαδικασιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γιώργος Κολιός γνωστός επιχειρηματίας του τουριστικού χωριού της Καστροσυκιάς που αφού συζήτησε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννη Μπούρη, αποφάσισαν από κοινού να αποδεσμευτεί από τις εκλογές του Επιμελητηρίου και να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου Πρέβεζας, όπου και “έκλεισε” ως υποψήφιος.

Ο Γιώργος Κολιός αποφάσισε να βάλει πρώτα τα ζητήματα του χωριού του της Καστροσυκιάς και να αγωνιστεί γι’ αυτά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης αντελήφθη πλήρως το σκεπτικό του και όχι μόνο τον αποδέσμευσε, αλλά του ευχήθηκε και καλή επιτυχία με όλη του την καρδιά. Η χειραψία των δύο ανδρών στην παραπάνω φωτογραφία λέει πολλά!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα