Κυριακή, 24/09/2023 | 19:24

Ο Ντίνος Τσόκος υποψήφιος με τον Γιώργο Νίτσα και την “Ανάπτυξη Τώρα”

1403 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/07/2023, 11:09 πμ | 0 σχόλια

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του κ Τσόκου Κωνσταντίνου (Ντίνος) για δημοτικό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξής μας στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.
Ο Ντίνος είναι ελεύθερος επαγγελματίας, δραστηριοποιείται επί σειρά ετών με τον Πας Πρέβεζα, ενώ απέκτησε και εκλογική εμπειρία ως υποψήφιος το 2014 στον δήμο της Πρέβεζας αλλά και ως υποψήφιος στο επιμελητήριο Πρέβεζας το 2018.
Ο ίδιος σε δήλωσή του αναφέρει:
Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Νίτσα, που μου δίνει τη δυνατότητα μέσα από την υποψηφιότητα μου να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τα συμφέροντα των δημοτών του δήμου Πρέβεζα, γεννήθηκα στην Πρέβεζα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, κοινωνικά, με διάθεση προσφοράς όλα αυτά τα χρόνια.
Η απόφαση μου αυτή, να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης μου, λήφθηκε ύστερα από ώριμη σκέψη και είναι μια απόφαση ευθύνης και δέσμευσης προς όλους εσάς που θα αποφασίσετε να ταυτιστείτε με την παράταξη μας.
Με την υποψηφιότητα μου τάσσομαι στο ψηφοδέλτιο νίκης του Γεωργίου Νίτσα για να διεκδικήσουμε αυτό που αναλογεί και αξίζει στον τόπο μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα