Τρίτη, 18/06/2024 | 21:35

Όλγα Γεροβασίλη: Οι πολίτες αγκαλιάζουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα

347 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/05/2023, 2:33 μμ | 0 σχόλια

«Οι πολίτες αγκαλιάζουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και του Αλέξη Τσίπρα»

 

Συνέντευξη της Όλγας Γεροβασίλη, υποψήφιας Βουλευτή Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην Κάτια Μακρή και τον Real Fm

 

 

«Ο Μητσοτάκης αποφεύγει debate με τον Τσίπρα και χθες φάνηκε γιατί»

Σχετικά με το χθεσινό debate η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως κάθε διάλογος είναι προφανώς χρήσιμος και καλό θα ήταν να έχουμε πολλές τηλεμαχίες. «Φάνηκε χθες γιατί αποφεύγει ένα debate με τον Τσίπρα», τόνισε με νόημα. Η Όλγα Γεροβασίλη είπε πως αναλόγως με τις πολιτικές του προσλαμβάνουσες κανείς προσπαθεί να δει ποιος νίκησε ή ηττήθηκε χθες.

 

«Την προοδευτική διακυβέρνηση την έχει ανάγκη η κοινωνία»

Η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ρωτήθηκε και για τις συνεργασίες με άλλες πολιτικές δυνάμεις. Ανέφερε πως «από όταν καταθέσαμε και ψηφίσαμε το νόμο της απλής αναλογικής οι προθέσεις μας ήταν σαφείς. Πιστεύουμε βαθιά σε κυβερνήσεις συνεργασίας και πως η χώρα μας πρέπει να περάσει σε ένα άλλο πιο σύγχρονο μοντέλο που να θεμελιώνεται σε ευρεία κοινωνική βάση. Ταυτόχρονα πιστεύουμε σε συνεργασίες επί προγραμματικών δεσμεύσεων, πράγμα που είπε και ο Αλέξης Τσίπρας χθες: απευθυνόμαστε στις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου για συνεργασία με προοδευτικό πρόγραμμα για τη διακυβέρνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία».

 

«Κάθε μέρα που περνάει οι πολίτες έρχονται πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ»

Η υποψήφια βουλευτής Άρτας ρωτήθηκε και για την περίπτωση να κοστολογηθούν τα προγράμματα των δυο μεγάλων κομμάτων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και απάντησε:

– Το ΓΛΚ δεν είναι παιχνίδι του κυρίου Μητσοτάκη για να εξυπηρετήσει τις προεκλογικές του ανάγκες,

– Ούτε και το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής.

– Υπάρχει η απλή λογική και η αριθμητική.

– Το πρόγραμμά μας είναι κατατεθειμένο στον ελληνικό λαό και τα νούμερα είναι δημοσιευμένα, αντικειμενικά και αποδεδειγμένα.

– Το ατόπημα του κ. Μητσοτάκη, να ισχυρίζεται δηλαδή πως έχει χαρτί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για να κάνει προεκλογική προπαγάνδα, είναι αυτό το οποίο θα έπρεπε να σχολιάζουμε.

– Εμείς απευθυνόμαστε στον ελληνικό λαό και κάθε μέρα που περνάει αισθάνομαι πως οι πολίτες έχουν δει και ενστερνίζονται μια ολοκληρωμένη πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και τον Αλέξη Τσίπρα.

 

«Θέλουμε να κυβερνήσουμε για πρώτη φορά με το δικό μας πρόγραμμα»

Τέλος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ρωτήθηκε για την αξιοπιστία του κόμματος και απάντησε αναλυτικά: «Υπήρξε μια έντονη παραπληροφόρηση σε ότι αφορά το κόμμα μας . Αυτή συνίστατο στο ότι από τον Ιανουάριο του 2015 που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας είναι γνωστό πως άλλαξαν οι θέσεις του διότι η ανάγκη της χώρας το επέβαλε και το υπέρτατο συμφέρον της χώρας ήταν προτεραιότητα εκείνη τη στιγμή. Κάναμε εκ νέου εκλογές με τις νέες θέσεις μας το Σεπτέμβριο του 2015 όπου αυτό που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό το ολοκληρώσαμε: εφαρμόσαμε το τρίτο μνημόνιο για να βγάλουμε τη χώρα από τα αδιέξοδα με την κοινωνία όρθια, με γεμάτα ταμεία και σε τροχιά ανάπτυξης. Στρώσαμε το δρόμο για την επόμενη κυβέρνηση, που πιστεύουμε πως θα είμαστε εμείς, έτσι ώστε να κυβερνήσουμε πρώτη φορά με το δικό μας πρόγραμμα, εκτός μνημονίου».


Από το γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα