Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:33

Τσίπρας από την Άρτα: Αν είναι πρώτη& με μισή μονάδα η ΝΔ θα στήσει ”κυβέρνηση κουρελού” με εκβιασμούς & αποστασίες

364 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/05/2023, 2:21 μμ | 0 σχόλια

Κατακόρυφα ανεβάζει ο Αλέξης Τσίπρας τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Άρτα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ετοιμάζει «κυβέρνηση κουρελού», με εκβιασμούς και αποστασίες.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ των εκλογών 21ης Μαΐου, το πρώτο και το τρίτο κόμμα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Σημείωσε, μάλιστα, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποπειραθεί να το κάνει αν είναι πρώτος και μπορεί. «Σήμερα ο Σκέρτσος προσπάθησε να θολώσει τα νερά σήμερα, αλλά εγώ δεν τους πιστεύω», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους υποστήριξε πως η Νέα Δημοκρατία, αν είναι πρώτη έστω και μισή μονάδα και πάρει την εντολή, θα προσπαθήσει να στήσει «”κυβέρνηση κουρελού” με εκβιασμούς, ακόμα και αποστασίες, τις οποίες ξέρει καλά αυτή η οικογένεια».
Συμπλήρωσε πως μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας πως το δίλημμα της κάλπης είναι «ή αλλάζουμε ή συνεχίζουμε να βουλιάζουμε;». Στις 21 του μηνός, ανέφερε, όποιος βγει πρώτος θα κάνει κυβέρνηση. Επομένως, το δίλημμα είναι «Μητσοτάκης ή προοδευτική κυβέρνηση».
Παράλληλα, άφησε νέες αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη για τις επιθέσεις που εξαπολύει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για την επίκληση του Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας πως «τους πονάει που μιλάμε με τα συνθήματα του 80. Αλλά όλα αυτά ανήκουν στους προοδευτικούς πολίτες. Και αν αυτά έγιναν ξανά επίκαιρα, ευθύνεται η δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είναι χειρότερος και από τον πατέρα του».
Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία τους πως ολόκληρη η Ελλάδα θα αλλάξει χρώμα το βράδυ των εκλογών και από «γαλάζια» θα βαφτεί «ροζ», και έτσι δεν θα είναι η Άρτα ένα «γαλατικό χωριό», όπως συνέβη το 2019.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα