Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:55

Το πολιτικό της γραφείο εγκαινίασε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ Ιωάννα Μπεϊντάρη

494 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/05/2023, 9:18 πμ | 0 σχόλια

Παρουσία φίλων, κομματικών στελεχών, των συνυποψηφίων της βουλευτών, αυτοδιοικητικών και συναδέλφων της η υποψήφια βουλευτής Ν.Πρέβεζας με τη Νέα Δημοκρατία δικηγόρος Ιωάννα Μπεϊντάρη πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου.
Η κ. Μπεϊντάρη ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, ενώ στην ομιλία της έδωσε το στίγμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, καλώντας τους πολίτες να επιλέξουν μεταξύ της προόδου που -όπως ανέφερε-εκπροσωπεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και της αβεβαιότητας που συνεπάγεται ο ΣΥΡΙΖΑ.


Σύμφωνα με την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ την τελευταία τετραετία η κυβέρνηση κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για την θωράκιση των συνόρων και της άμυνας της χώρας, αύξησε τον κατώτατο μισθό, μείωσε την ανεργία και καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες να βελτιώσει την δημόσια υγεία και την παιδεία την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι κρατούσαν κλειστές τις τράπεζες και προχωρούσαν σε καταλήψεις στα σχολεία .
Η κ.Μπεϊντάρη καταλήγοντας κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν στον Κυριάκο Μητσοτάκη μια δεύτερη τετραετία για να ολοκληρώσει το έργο του, δηλώνοντας πεπεισμένη ότι αυτό θα είναι προς όφελος της χώρας και των πολιτών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα