Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:45

Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Ζηρού ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Νίκος Καλαντζής

1234 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/05/2023, 1:59 μμ | 0 σχόλια
Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Νίκος Καλαντζής και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Πορεία για τον Δήμου Ζηρού» για την εκ νέου διεκδίκηση του Δήμου αναφέρει: “Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, εκλογές κρίσιμες για την πορεία του Δήμου στη σύγχρονη εποχή.
Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας δώσαμε έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας και την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κάτοικων του Δήμου μας. Παρά τις δύσκολες περιόδους της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, υπήρξαμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας.
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μικρά και μεγάλα έργα στις υποδομές και τις υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τη λειτουργικότητα του Δήμου μας.Υλοποιούμε ένα πρόγραμμα που αφορά στις υποδομές διαχείρισης των υδάτων και λυμάτων, την οδοποιία, την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και δράσεις για την Κοινωνική Πρόνοια, την Εκπαίδευση, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.
Επιτύχαμε να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλά και να κάνουμε άλματα προόδου για το Δήμο μας. Στην προσπάθεια μας αυτή έγιναν και λάθη, ευτυχώς τα λιγότερα δυνατά.
Με την εμπειρία μας, με διάθεση για δουλειά και προσφορά, με στοχευμένες ενέργειες, σωστό προγραμματισμό και ενότητα είμαστε εδώ και ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του τόπου μας.
Καλώ όλες και όλους τους συνδημότες, να ενώσουμε και πάλι τις δυνάμεις μας και να συμπορευτούμε μαζί για να χτίσουμε το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.
Γνωρίζουμε, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε!
Συνεχίζουμε δυναμικά μαζί !”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα