Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:35

Συνάντηση Όλγας Γεροβασίλη με Δικηγορικό Σύλλογο Άρτας

2636 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/05/2023, 9:29 μμ | 0 σχόλια

Τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Μαΐου η Όλγα Γεροβασίλη, υποψήφια βουλευτής Άρτας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και συναντήθηκε με το πρόεδρο, κ. Μιχάλη Νικολάου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Στη συζήτηση που ακολούθησε επισημάνθηκε, μεταξύ άλλων, η αντίθεση του Συλλόγου στις επερχόμενες συγχωνεύσεις Πρωτοδικείων, η ανάγκη να υπάρξουν στην Άρτα θέσεις Ιατροδικαστή, Παιδοψυχολόγου και Επιμελητή Ανηλίκων, τα ζητήματα δυσλειτουργίας του Κτηματολογίου και για ακόμη μία φορά τονίστηκε το δίκαιο και πάγιο αίτημα, όχι μόνο του νομικού κόσμου αλλά και των κατοίκων της περιοχής, για την ανέγερση σύγχρονου Δικαστικού Μεγάρου, που θα παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους πολίτες και αρτιότερες συνθήκες απονομής Δικαιοσύνης στους λειτουργούς της.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο μείζoν ζήτημα των πλειστηριασμών που απειλούν πολλούς συμπολίτες μας,  τοπικές επιχειρήσεις και αγρότες και τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξει το θεσμικό πλαίσιο προστασίας τους, ιδίως των πλέον ευάλωτων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα