Τετάρτη, 31/05/2023 | 02:12

Ο Σπύρος Κυριάκης νέος βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ

1317 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/05/2023, 10:07 μμ | 1 σχόλιο

Ο Σπύρος Κυριάκης είναι ο νέος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας. Μόλις ξεκαθάρισε η διαφορά ανάμεσα στους δύο ο μέχρι πρότινος βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης τηλεφώνησε στον νέο βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ Σπύρο Κυριάκη και τον συνεχάρη.

Απευθυνόμενος στον κόσμο που ήταν στο εκλογικό του κέντρο, ο Στέργιος Γιαννάκης συνεχάρη τον κ. Κυριάκη και είπε στον κόσμο ότι οφείλουν όλοι να τον στηρίξουν και να τον βοηθήσουν.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Κυριάκης  είχε δώσει το στίγμα των προθέσεών του και στην εκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Καναλάκι, όταν ασπάστηκε τον Στέργιο Γιαννάκη και οι δύο μαζί ύψωσαν τα χέρια τους. Έκανε λόγο για μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ στη χώρα, ενώ υπογράμμισε ότι θα είναι βουλευτής όλων των πολιτών του νομού Πρέβεζας.

Για τον Στέργιο Γιαννάκη ενδεχόμενη νίκη θα είχε ιστορική σημασία αφού θα ήταν ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ που ο λαός τον εξέλεξε για τρεις συνεχόμενες θητείες, ενώ για πρώτη φορά στη ΝΔ  στο νομό Πρέβεζας εξελέγη βουλευτής εκτός της έδρας του νομού κι αυτός είναι ο Σπύρος Κυριάκης.

Πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο,  φιλόδοξο, επιτυχημένο επιχειρηματία που κατάφερε και πέτυχε μια σημαντική νίκη διότι η αξία του ηττημένου κάνει  ακόμα μεγαλύτερη την αξία του νικητή. Παρά τη φθορά του, ο Στέργιος Γιαννάκης μόνο εύκολος αντίπαλος δεν ήταν για τον Σπύρο Κυριάκη!  Ο Στέργιος Γιαννάκης απέχει παρασάγγας από αυτό που ο κόσμος αποκαλεί “πολιτικός” ήταν ο βουλευτής του λαού και αυτό για πολύ κόσμο δεν αλλάζει. Από την άλλη οφείλουμε να ευχηθούμε για το καλό του νομού Πρέβεζας καλή επιτυχία στον νέο βουλευτή  Σπύρο Κυριάκη!

 

1 σχόλιο για “Ο Σπύρος Κυριάκης νέος βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ”

  1. Ο/Η Κωνσταντίνος Κωλετσης. λέει:

    Συγχαρητήρια,καλή επιτυχία για το καλό όλων μας. θα

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα