Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:29

Ο ΣΚΑΙ TV στον Μυθικό Αχέροντα

597 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/05/2023, 10:11 πμ | 0 σχόλια

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 και στην εκπομπή “Δεκατιανοί” έγινε ζωντανή μετάδοση από τον Μυθικό Αχέροντα όπου κατά την μυθολογία περνούσε ο Χάρος με την βάρκα του τους νεκρούς από τον πάνω στον κάτω κόσμο.

Ο Αχέροντας και το τουριστικό χωριό της Αμμουδιάς είναι από τις καλύτερες επιλογές για να επισκεφθούν οι τουρίστες.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας φρόντισε για ακόμη μία φορά πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου να αναδείξει τα δυνατά, τουριστικά, συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού της Πρέβεζας ώστε οι τουρίστες που θα επιλέξουν τον Νομό μας για τις διακοπές τους να τα αναζητήσουν και να τα επισκεφθούν.

Το καλοσώρισμα έκανε ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας κ. Χαλκίδης Πολύκαρπος. Τον Χάρο υποδύθηκε ο βαρκάρης Γιώργος Μπίτζος όπου ανέφερε και την ατάκα του Χάρου “Ο Χάρος δεν γελάει… Ο Χάρος γελάει όταν κλαίνε οι άλλοι…”.

Στην συνέχεια μίλησε ο Πρόεδρος των βαρκάρηδων κ. Χρήστος Χριστοδούλου όπου περιέγραψε τον τρόπο ξενάγησης στους τουρίστες κατά την διάρκεια της διαδρομής.

Η Ένωση με όραμα, Εξωστρέφεια, Στρατηγική και Αποφασιστικότητα το επόμενο διάστημα θα προβάλλει και θα αναδείξει τα δυνατά Brand Names του Νομού για να τα αναζητήσουν και να τα απολαύσουν οι επισκέπτες που θα “ψηφίσουν” για τις διακοπές τους την Πρέβεζα!

Με Τιμή
Το Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα