Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:20

Ιδανικές οι συνθήκες για να “δουλέψει” και να προσφέρει στο νομό Πρέβεζας ο Σπύρος Κυριάκης

1067 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/05/2023, 3:04 μμ | 0 σχόλια

Η λαϊκή ετυμηγορία στο νομό Πρέβεζας ήταν σαφής, έδωσε την πρωτιά στη ΝΔ και εξέλεξε βουλευτή τον Σπύρο Κυριάκη. Κι όταν μιλάμε για λαϊκή ετυμηγορία, μιλάμε για εκλογές, μιλάμε για γιορτή της Δημοκρατίας. Υποστηρικτές του Σπύρου Κυριάκη χάρηκαν, αντίπαλοι σεβόμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και έδωσαν κατεύθυνση να βοηθηθεί και να στηριχθεί για το καλό του νομού Πρέβεζας.

Την Δευτέρα 22 Μαϊου ξημέρωσε εποχή Σπύρου Κυριάκη κυβερνητικού βουλευτή στο νομό Πρέβεζας και είναι στο χέρι του να “κερδίσει” την εκτίμηση και τη στήριξη από την κοινοβουλευτική του πορεία και διαδρομή ακόμα και τους μέχρι πρότινος  αντιπάλους του.

Οι συνθήκες που διανοίγονται μπροστά του είναι κάτι παραπάνω από θετικές, είναι ιδανικές. Έχει πάρει μια νίκη με ευρεία διαφορά η οποία δεν τίθεται σε αμφισβήτηση και άσχετα με το τι θα δείξουν οιι κάλπες την 25η του Ιούνη, η ΝΔ έχει τεράστια διαφορά από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ. Με… φωτογραφικό στιγμιότυπο την 21η του Ιούνη, σε ένα μήνα θα πρέπει να γίνει η… συντέλεια του κόσμου, για να υπάρξουν τρομερές ανατροπές αν και στην πολιτική τίποτε δεν είναι θέσφατο.

Είναι πασίγνωστο ότι η οικογένεια του Σπύρου Κυριάκη επί δεκαετίες είναι στην μπλοκ  Μητσοτάκη, από τον αείμνηστο πατέρα του Γιώργο, με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (αείμνηστο πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού που είχε διατελέσει πρωθυπουργός της χώρας την περίοδο 1990-1993)  τότε, μέχρι τον Σπύρο Κυριάκη που δε δίστασε καθόλου να στηρίξει από την αρχή την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της ΝΔ, ενώ συντριπτικά τότε ο νομός σε επίπεδο ΝΔ ήταν είτε με τον Μεϊμαράκη, είτε με τον Τζιτζικώστα.

Επίσης είναι γνωστό ότι ο Σπύρος Κυριάκης έχει άριστες σχέσεις με την Ντόρα Μπακογιάννη. Με απλά λόγια είναι άνθρωπος της οικογένειας, άνθρωπος του περιβάλλοντος Μητσοτάκη. Το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται αυτή τη στιγμή πανίσχυρος, ανοίγει τον δρόμο και στον Σπύρο Κυριάκη να δώσει από την πλευρά του ώθηση στην ανάπτυξη, σε τομείς που υστερεί ο νομός Πρέβεζας.

Και επειδή είναι γνωστή επί δεκαετίες η αγάπη μου για την Πάργα, δε νοείται με Παργινό Βουλευτή να μείνει σε αυτή την κατάσταση η 5η επαρχιακή οδός. Η σύνδεση του νομού με τους μεγάλους οδικούς άξονες, οι υπηρεσίες υγείας, το νοσοκομείο, το Πανεπιστημιακό ή τα πανεπιστημιακά τμήματα θεωρώ ότι θα είναι ορισμένα από τα ζητήματα που θα τον απασχολήσουν. Εξυπακούεται ότι δεν είμαι εγώ αυτός που θα υποδείξει προτεραιότητες όχι στον βουλευτή, αλλά στον οποιονδήποτε εκπρόσωπο φορέα, τις απόψεις μου παραθέτω και τίποτα περισσότερο.

Οι συνθήκες λοιπόν για τον Σπύρο Κυριάκη είναι χωρίς ίχνος υπερβολής, ιδανικές για να δουλέψει και να προσφέρει στο νομό Πρέβεζας.

Δεν ανήκουμε στην κατηγορία αυτών που στήριξαν την υποψηφιότητα του Σπύρου Κυριάκη, όμως είναι στο χέρι του να παράγει έργο, να προσφέρει έργο και παρά το γεγονός ότι στις εκλογές είμασταν αντίπαλοι, να είναι σίγουρος ότι δεν θα είμαστε φειδωλοί στο να του αναγνωρίσουμε θετικές προσπάθειες, θετικές ενέργειες στην παραγωγή κοινοβουλευτικού έργου!

Σπύρος Πλέουρας

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα