Πέμπτη, 25/04/2024 | 08:53

Η Φιλιππιάδα μίλησε! Ψηφίζει-στηρίζει Στέργιο Γιαννάκη!

661 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/05/2023, 11:29 μμ | 0 σχόλια

 

Την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε η ΝΔ στη Φιλιππιάδα, το απόγευμα της Δευτέρας 15 Μαϊου, την οποία παρακολούθησε αρκετός κόσμος.

Και στην πλατεία υπήρχε κόσμος και στις γύρω καφετέριες, εμφανώς οι περισσότεροι υποστηρικτές του Στέργιου Γιαννάκη.

Θα υπήρχε περισσότερος κόσμος στην πλατεία της Φιλιππιάδας στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ, αλλά καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι αστοχίες κεντρικού επιπέδου όπως το να μη συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας υποψήφιος ή υποψήφια από τον Δήμο Ζηρού, καθώς και το γεγονός ότι για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στο νομό Πρέβεζας επελέγη η Πάργα και όχι η Φιλιππιάδα, επελέγη η Άρτα και όχι η Φιλιππιάδα. Αυτά προς επίρρωση όσων σας γράφαμε περί αντιδράσεων σε Πρέβεζα και Φιλιππιάδα, καθώς οι αντιδράσεις πηγαίνοντας προς τις κάλπες συνεχίζουν να υπάρχουν.

Τις εντυπώσεις μεταξύ των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ κέρδισε ο Στέργιος Γιαννάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν στον δήμο Ζηρού την τελευταία τετραετία της ΝΔ. Ο Στέργιος χωρίς κραυγές μίλησε στις καρδιές των Νεοδημοκρατών στη Φιλιππιάδα, αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που υπήρχε αυτά τα χρόνια ανάμεσα στον ίδιο και τους φορείς της αυτοδιοίκησης και σχολίασε το γεγονός ότι ενώ δεν αμφιβητούνται τα έργα από την αντιπολίτευση, υπάρχουν τα εξ οικείων βέλη, που αμφισβητούν τα έργα του κόμματος στο νομό Πρέβεζας, για μικροπολιτικά οφέλη.

Με το πέρας των ομιλιών πολύς κόσμος του έσφιξε το χέρι και εξέφρασε την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο του Στέργιου Γιαννάκη!

Και η Φιλιππιάδα μίλησε! Ψηφίζει-Στηρίζει Στέργιο Γιαννάκη!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα