Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:45

Γιώργος Δημητρίου: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πάρει την 2η έδρα στο νομό Πρέβεζας!

405 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/05/2023, 9:15 πμ | 0 σχόλια

 

Την αισιοδοξία του για την τελική έκβαση των εκλογών της 21ης Μάη εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο νομό Πρέβεζας Γιώργος Δημητρίου ο οποίος φιλοξενήθηκε στο ΡΑΔΙΟ Πρέβεζα και την εκπομπή “ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση” με τον Σπύρο Πλέουρα την Πέμπτη 18 Μαϊου. “Η Αισιοδοξία είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου. Ναι είμαι αισιόδοξος πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας θα κάνει την έκπληξη. Θεωρώ ότι θα ξεπεράσουμε και την πιο αισιόδοξη προσδοκία. Αυτό επιδιώκω τόσο εγώ όσο και οι συνυποψήφιοί μου, η Στέλλα, η Μαρία και ο Παύλος στους οποίους εύχομαι και από εδώ καλή επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μάη.” Για τον πόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα στον ίδιο και τη νομαρχιακή επιτροπή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το νοσοκομείο Πρέβεζας εξήγησε: “Προσωπικά εγώ Σπύρο απάντησα τεκμηριωμένα μία και μοναδική φορά και με αποδείξεις. Δεν πρόκειται και σε καμία περίπτωση να ακολουθήσω τη νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό που έχουν επιλέξει. Ξέρεις ότι αγωνιώ πραγματικά για τα προβλήματα του νοσοκομείου, όχι μόνο ως υποψήφιος βουλευτής, αλλά σαν απλός πολίτης του νομού. Και ακριβώς επειδή αγωνιώ, βγήκα και είπα την αλήθεια για τις πολιτικές ευθύνες και του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Είπα την αλήθεια όσο κι αν αυτή πονά τη νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε τον αποχαρακτηρισμό του νοσοκομείου από άγονο σε μη άγονο με τις γνωστές συνέπειες για τους γιατρούς. Το είπα και στην ομιλία του λέω και σήμερα στο μικρόφωνο της εκπομπής σου. Ότι και να κάνουν δεν πρόκειται να σταματήσω θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και θα διεκδικήσουμε όλοι μαζί το νοσοκομείο που μας αξίζει.” διευκρίνησε ο υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ, ενώ για τη συνάντηση που είχε με τόσο με τον διοικητή του νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρη Σκανδάλη αλλά και τον πρόεδρο των εργαζομένων του νοσκομείου είπε με νόημα ότι έγινε σε πολύ καλό κλίμα, τονίζοντας ότι και οι δύο του είπαν ότι πρέπει να επιστραφούν 47 χιλιάδες ευρώ από το 2019 μέχρι σήμερα, τα επιδόματα που έπαιρναν οι γιατροί.

Για το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ δεδομένα αυξάνει τις δυνάμεις του, αλλά αν αυτό είναι αρκετό να πάρει τη βουλευτική έδρα, ο Γιώργος Δημητρίου απάντησε: Στο νομό Πρέβεζας Σπύρο όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει ένα τεράστιο κοινοβουλευτικό κενό. Η Πρέβεζα πολιτικά είναι απομονωμένη από την κεντρική εξουσία, οι πολίτες το αναγνωρίζουν και μας το μεταφέρουν καθημερινά στις συναντήσεις μας. Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να καλύψει αυτό το κενό και ναι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πάρει την δεύτερη έδρα στο νομό μας, είναι ένας εφικτός στόχος αν συνεχίσουμε με ενότητα, με δυναμισμό, με εξωστρέφεια, μπορούμε να το πετύχουμε.”

Για τα ζητήματα που ιεραρχούν οι πολίτες του νομού Πρέβεζας ως προτεραιότητες και τους κάνουν να επιλέγουν το ΠΑΣΟΚ και όχι άλλα κόμματα, ο υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε: “Στα ζητήματα που θέτουν οι πολίτες στο νομό Πρέβεζας είναι το χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας. Το νοσοκομείο Πρέβεζας και τα κέντρα υγείας του νομού μας διαθέτουν μικρό αριθμό προσωπικού, λίγους γιατρούς οι οποίοι όμως είναι ήρωες, κάνουν φιλότιμες προσπάθειες όμως η πολιτική της κυβέρνησης έχει οδηγήσει γενικότερα το ΕΣΥ σε μια τραγική κατάσταση. Άλλο πρόβλημα είναι η οδική απομόνωση του νομού μας, το αναφέρω σε όλες μου τις συνεντεύξεις και όλες μου τις ομιλίες . Ο δρόμος Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, εγώ επειδή είμαι και επιχειρηματίας στην Πρέβεζα και την Πάργα περνώ συνέχεια από τον δρόμο, είναι ένας δρόμος-καρμανιόλα. Οι δρόμοι, τα οδικά δίκτυα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Ο λιμένας της Πρέβεζας είναι ένα βασικό πρόβλημα. Γενικά ο νομός μας υστερεί κατά πολύ από τους άλλους νομούς σε επίπεδο υποδομών και είναι τροχοπέδη και για την τουριστική του ανάπτυξη. Η σχεδόν ανύπαρκτη εκπροσώπηση του νομού Πρέβεζας στο κοινοβουλευτικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια είναι πιστεύω μία από τις βασικές αιτίες που δεν έχει γίνει κανένα αναπτυξιακό έργο στον τόπο μας. Πρέπει να υπάρξει μια συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους και πρέπει να βρουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών γενικότερα. Γι’ αυτό άλλωστε και ψηφίζουν οι πολίτες. Γι’ αυτό και οι πολίτες επιστρέφουν στο σπίτι τους και το σπίτι τους, είναι το ΠΑΣΟΚ. ”

Το μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο νομό Πρέβεζας Γιώργου Δημητρίου για τις εκλογές της Κυριακής 21 Μαϊου: “Θέλω να καλέσω τους πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή για να κάνουμε αυτές τις εκλογές γιορτή της Δημοκρατίας, γιορτή της συμμετοχής, τους καλώ να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ξεπεράσουμε και την πιο αισιόδοξη προσδοκία. Να πάρουν την παράταξη στα χέρια τους, να γίνουμε εμείς η αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας, να δώσουμε ξανά ελπίδα στον Ελληνικό λαό, να κάνουμε ξανά τους Έλληνες περήφανους, τους Πρεβεζάνους Περήφανους και τους ζητώ να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ για να δυναμώσει η παράταξη των πραγματικών αλλαγών που έχουν γίνει, της αλλαγής, της προόδου, της αλληλεγγύης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημόσιας υγείας, της δημόσιας παιδείας.”

Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα