Παρασκευή, 29/03/2024 | 03:53

Άρτα: Μπομπονιέρες και γλυκά στην κηδεία του βρέφους-Κατέρρευσε ο πατέρας

4952 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/05/2023, 11:14 πμ | 0 σχόλια

Αγκαλιασμένοι έφτασαν στην κηδεία του άτυχου br;efoyw οι γονείς του για να αποχαιρετήσουν το αγγελούδι τους που έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο σε ένα δρόμο της  Άρτας. Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο οποίος δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Το μικρό βρέφος, μόλις 5,5 μηνών, ήταν αβάπτιστο και γι’αυτό θα πάρει το όνομα Λυδία – Ελένη σε ειδική τελετή στην εκκλησία πριν την κηδεία. Αυτός είναι και ο λόγος που έξω από την εκκλησία της Άρτας υπάρχουν μπομπονιέρες και κουτιά με γλυκά…Δίπλα στις μπομπονιέρες βρίσκονται στεφάνια με ροζ λουλούδια και ένα μόνο κόκκινο τριαντάφυλλο μπροστά από τη φωτογραφία του μωρού.

Οι γονείς του μωρού έφτασαν αγκαλιασμένοι στην εκκλησία, ενώ τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν όταν έφτασε το φέρετρο. Μόλις ο πατέρας αντίκρισε το μικρό λευκό φέρετρο κατέρρευσε με τους συγγενείς του να σπεύδουν να τον ηρεμήσουν.

Σημειώνεται πως η κηδεία γίνεται από το γραφείο τελετών «Δήμος Κωνσταντίνος» δωρεάν, που με αυτό τον τρόπο θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου βρέφους.

ΠΗΓΗ-φώτος: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα