Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:40

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Πάργας ανακοίνωσε Γιάννης Δήμας

2554 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/04/2023, 10:54 πμ | 0 σχόλια
Tην υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο Προέδρος της τοπικής κοινότητας Καναλακίου Ιωάννης Δήμας.
Tην υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, ανακοίνωσε ο Προέδρος της τοπικής κοινότητας Καναλακίου κ. Ιωάννης Δήμας.
Ο κ. Δήμας θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Πάργας ως επικεφαλής νέου συνδυασμού, «ΝΕΑ ΠΝΟΗ».
Ως υποψήφιος Δήμαρχος της Πάργας, η μοναδική κινητήρια δύναμη, που χρειάζεται, είναι όλοι οι δημότες του Δήμου να σταθούν δίπλα του, κοντά του. Σ’ όλους τους πολίτες του Δήμου, που εκκινούν από την ίδια αρχή ζωής, την προσφορά στην κοινωνία, απευθύνει ανοιχτό και ευρύ κάλεσμα.
Και αυτό το προσκλητήριο βρίσκει αποδέκτες το σύνολο των δημοτών του Δήμου, που βλέπουν στο πρόσωπο του, τον δικό τους άνθρωπο. Έναν απλό και δραστήριο άνθρωπο που στοχεύει στην προσφορά στην περιοχή.
Η ανακοίνωση του κ. Ιωάννη Δήμα έχει ως εξής:
Η αγάπη για την περιοχή όπου ανδρώθηκα ως άνθρωπος, καταξιώθηκα και ολοκληρώθηκα επαγγελματικά αποτελεί το κριτήριο της απόφασής μου να διεκδικήσω στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές ,το αξίωμα του Δημάρχου μετά από ώριμη και υπεύθυνη σκέψη.
Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου ,οι ανησυχίες ,οι αγωνίες και τα προβλήματά τους με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται αλλαγή σελίδας ,με συλλογική και ομαδική δουλειά ,για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Οι προγραμματικές αρχές της παράταξής μας ανταποκρίνονται στις ανάγκες του τόπου και των συμπολιτών μας, καθώς θα απαρτίζεται από ανθρώπους όλων των παραγωγικών φορέων της κοινωνίας μας.
Με στόχο και προσήλωση στις αρχές της συλλογικής και χρηστής διοίκησης ,της ανιδιοτέλειας και του ειλικρινούς και έντιμου διαλόγου με την τοπική κοινωνία ,ευελπιστώ ότι οι προτάσεις μας θα γίνουν αποδεκτές από τους συνδημότες μας και θα οδηγήσουν στο σπάσιμο των δεσμών που κρατούν την περιοχή μας εγκλωβισμένη στις πρακτικές του παρελθόντος και θα αποτελέσουν τον οδοδείκτη για την βιώσιμη μετάβαση του Δήμου στο μέλλον.
Όλοι μαζί για μια νέα πνοή για τον Δήμο μας.
Για έναν Δήμο που θα έχει ως προτεραιότητα τις ανάγκες των δημοτών.
Για έναν Δήμο που θα έχει ως στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη και δεν θα αποκλείει κανέναν πολίτη.
Για έναν Δήμο με κοινωνική συνοχή και στόχευση στην επίλυση των προβλημάτων των αδυνάτων.
Για έναν Δήμο που θα είναι δίπλα σε όλες τις παραγωγικές τάξεις που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης.
Για έναν Δήμο που θα δίνει ίσα δικαιώματα και προσβασιμότητα στα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Για έναν Δήμο με πράσινο ,φιλικό στον πεζό και τον ποδηλάτη.
Για έναν Δήμο που θα αναδείξει την φροντίδα των ζώων.
Για έναν Δήμο που θα είναι δίπλα στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
Για έναν Δήμο που θα είναι αρωγός στα προβλήματα της εκπαίδευσης.
Για έναν Δήμο που θα αξιοποιεί τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία για να βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών.
Για έναν Δήμο με χρηστή και διαφανή οικονομική διαχείριση και λογοδοσία στους πολίτες.
Όλοι μαζί για μια ΝΕΑ ΠΝΟΗ για τον Δήμο μας.
Ιωάννης Δήμας
Υποψήφιος δήμαρχος Πάργας και επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΠΝΟΗ»

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα