Παρασκευή, 29/03/2024 | 03:48

Τα Πασχαλινά της φόρεσε η Πρέβεζα

332 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/04/2023, 4:19 μμ | 0 σχόλια

Τα Πασχαλινά της φόρεσε η πόλη της Πρέβεζα στο δρόμο προς την κορύφωση του Θείου δράματος και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης.
Οι μεγάλοι ολοκλήρωσαν τα παραδοσιακά ασβεστώματα στις αυλές και τα δέντρα και έδωσαν τη σκυτάλη στους μικρούς που ζωγραφίζουν τα μπότια που θα σπάσουν στο πλακόστρωτο της πόλης το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου και θα στείλουν σε όλους το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης.
Εντυπωσιακές είναι οι πινελιές που προστέθηκαν στην αγορά από τον Δήμο Πρέβεζας με τα ξύλινα αυγά που φιλοτέχνησε ο συμπολίτης Ηλίας Μπάλλας καθώς και τα πασχαλινά στολίδια που τοποθετήθηκαν στην ανθισμένη κουτσουπιά της Λέσχης Αξιωματικών.


Την ίδια στιγμή (κι ενώ το έργο ενίσχυσης των κρηπιδωμάτων οδεύει προς την τελική του φάση) στα παρτέρια της παραλίας από το τμήμα περιβάλλοντος του Δήμου φυτεύτηκαν δεκάδες λουλούδια, ενώ τις επόμενες μέρες φυτεύσεις θα γίνουν και σε άλλα σημεία της πόλης.
Καθόλη τη διάρκεια των γιορτινών ημερών εξάλλου συνεργεία του Δήμου θα βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου το ιστορικό κέντρο αλλά και γενικότερα η πόλη να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα και να υποδεχτεί τους επισκέπτες της που αναμένονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας και θα είναι πολλοί.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα