Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:08

Συνελήφθη ημεδαπός για διαρρήξεις κατοικιών στο Πωγώνι Ιωαννίνων

241 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/04/2023, 7:48 μμ | 0 σχόλια

Συνελήφθη χθες (6-4-2023) αργά το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές – τελεσμένες και σε απόπειρα – κατ’ εξακολούθηση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συστηματικής διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων, που έλαβαν χώρα το τελευταίο δίμηνο σε χωριό του Δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων και σε κατοικίες, κυρίως, που οι ένοικοι απουσίαζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του κατηγορούμενου σε αυτές.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε – εκτός των άλλων – μέρος αντικειμένων που αφαίρεσε προχθές (5-4-2023) μετά τα μεσάνυχτα από σπίτι, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη, καθώς και κυνηγητικό όπλο και μαχαίρι.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος εμπλέκεται σε ακόμη 8 περιπτώσεις διάρρηξης σπιτιών κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου για την ταυτοποίηση ιδιοκτητών των αντικειμένων που κατασχέθηκαν, καθώς και της τυχόν συμμετοχής του κατηγορούμενου και σε άλλες περιπτώσεις, συνεχίζεται.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα