Πέμπτη, 25/04/2024 | 06:15

Στέργιος Γιαννάκης: Μπαίνουμε στην εκλογική μάχη ενωμένοι, με αυτοπεποίθηση

1334 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/04/2023, 8:10 μμ | 0 σχόλια
Με την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό μας, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.
Μπαίνουμε στην εκλογική μάχη ενωμένοι, με αυτοπεποίθηση και την βεβαιότητα της εκλογικής πρωτιάς.
Σ’ αυτές τις εκλογές οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν και να επιλέξουν αν η χώρα μας θα συνεχίσει να διεκδικεί και να κερδίζει το στοίχημα του εκσυγχρονισμού, της ανάπτυξης και της προόδου.
Στα 4 χρόνια Κυβέρνησης της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ παρ’ όλες τις πρωτοφανείς παγκόσμιες κρίσεις, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη κράτησε την Ελλάδα όρθια, αποδεικνύοντας ότι με ετοιμότητα και σωστή διαχείριση μπορεί η χώρα μας να τα καταφέρει επάξια και ενδεχομένως καλύτερα από αρκετές ισχυρές δυτικές δημοκρατίες.
Σ’ αυτά τα 4 χρόνια η Ελλάδα άλλαξε, αποδεικνύοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα, την ασφάλεια, την συνετή εξωτερική πολιτική, την κοινωνική δικαιοσύνη και την πρόοδο για όλες και όλους αλλά και τον προαπαιτούμενο εκσυγχρονισμό δομών και θεσμών.
Σε επίπεδο Νομού έγιναν έργα και παρεμβάσεις σ’ αυτά τα 4 χρόνια που για πολλά χρόνια δεν είχαν προχωρήσει, και στα οποία έχω καθήκον να αναφερθώ αναλυτικά, γιατί αφορούν το Κυβερνητικό έργο της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή μας.
Σε ό,τι με αφορά, το γνωρίζουν όλες και όλοι, ότι σε όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας, ήμουν πάντα παρών τόσο στα μεγάλα όσο και στις καθημερινές απαιτήσεις και τα προβλήματα των συμπολιτών μου, οικοδομώντας ένα ισχυρό πλαίσιο αρχών και αξιών με τους συνανθρώπους μου.
Πυξίδα μου ήταν και είναι πάντα η ανθρώπινη σχέση, η αλληλεγγύη και το νοιάξιμο για τον συνάνθρωπο, γι’ αυτό και το τηλέφωνό μου, όπως και το γραφείο μου ήταν πάντα ανοιχτά σε 24ωρη βάση – ακόμα και την περίοδο της πανδημίας- και οι συνεργάτες μου τόσο στην Πρέβεζα όσο και την Αθήνα πάντα εκεί, πρόθυμοι να ανταποκριθούμε στις διεκδικήσεις των φορέων της περιοχής αλλά και στην απαιτητική καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Σας καλώ, με ευθύνη και ωριμότητα, μαζί με τον Πρωθυπουργό μας Kyriakos Mitsotakis να πορευτούμε μαζί, στη νέα αναπτυξιακή σελίδα της χώρας και του Νομού μας, με την βεβαιότητα ότι θα εξασφαλίσουμε εκείνη την ισχυρή δυναμική που απαιτείται για μεγαλύτερη ανάπτυξη και ευημερία και στο μέλλον.
Το οφείλουμε κυρίως, στη νέα γενιά, τα παιδιά που έρχονται και διεκδικούν το ελπιδοφόρο μέλλον τους.
Φτάνει και αρκεί να προχωρήσουμε όλοι και όλες μαζί με βήματα ΣΤΡΑΘΕΡΑ, άλματα ΤΟΛΜΗΡΑ και πάντα ΜΠΡΟΣΤΑ!
Μαζί, γι’ άλλη μια φορά για τη νίκη της Παράταξής μας, της χώρας μας, του Νομού μας. 🇬🇷
Συνεχίζουμε.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα