Πέμπτη, 25/04/2024 | 13:26

Σαρωτική Πρωτιά του Στέργιου Γιαννάκη στο πιο αξιόπιστο Γκάλοπ!!!

1120 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/04/2023, 1:18 μμ | 0 σχόλια

 

Προεκλογική περίοδο διανύουμε και όπως σε κάθε προεκλογική προσπάθεια, υπάρχει στο μενού από πλευρές η δημιουργία εντυπώσεων με σκοπό να επηρρεαστεί το εκλογικό σώμα, προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Και διανύοντας την προεκλογική περίοδο, κάνουν την εμφάνισή τους και γκάλοπ. Κι εδώ απαιτείται η δέουσα προσοχή!

Να μιλήσουμε για την Ήπειρο και το νομό Πρέβεζας; Θα εμπιστευόσασταν μέσο που για τις Περιφερειακές εκλογές του 2019, εμφάνιζε την παράταξη του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη ως αποδυναμωμένη και στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 η παράταξη και ο ίδιος ο Αλέξανδρος Καχριμάνης σάρωσαν; Θα δίνατε μεγάλη βάση;

Δεν θα αντιμετωπίζατε άλλες προβλέψεις από το ίδιο μέσο με επιφυλακτικότητα και διστακτικότητα; Φαίνεται ότι όταν βολεύει κάποιο γκάλοπ που ασφαλώς δεν απηχεί στην πραγματική εικόνα της τοπικής κοινωνίας , κάποιοι το χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν κλίμα.

Στο νομό Πρέβεζας και στη ΝΔ σαρωτική είναι η πρωτιά του Στέργιου Γιαννάκη στο πιο αξιόπιστο γκάλοπ! Παίρνει μεγαλύτερο ποσοστό από το ποσοστό που είχε πάρει και είχε συντριπτικά επικρατήσει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Δήμο Πρέβεζας, αυξάνει τη διαφορά που είχε υπέρ του στο Δήμο Ζηρού και μειώνει τη διαφορά στον Δήμο Πάργας και μάλιστα αισθητά!

Το πιο αξιόπιστο γκάλοπ στο οποίο προπορεύεται ο Στέργιος Γιαννάκης είναι το γκάλοπ που γίνεται από άκρη σε άκρη σε όλο το νομό Πρέβεζας. Και το γκάλοπ της κοινωνίας του νομού Πρέβεζας, ναι, είναι το πιο αξιόπιστο!

Και ακόμη πιο αξιόπιστο είναι αυτό της κάλπης. Την 21η Μαϊου αυτό που θα βγάλει η κάλπη με την σαρωτική επικράτηση του Στέργιου Γιαννάκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, δεν θα μπορεί ούτε να παρερμηνευτεί και ούτε να αμφισβητηθεί!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα