Παρασκευή, 19/04/2024 | 18:34

Προσοχή!!!Δύο θάνατοι με ηλεκτρικά πατίνια σε δύο μέρες

548 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/04/2023, 10:37 πμ | 0 σχόλια

Το θέμα είναι εξόχως σοβαρό και από την ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση είχε δοθεί η απαραίτητη έμφαση ύστερα-να το σημειώσουμε αυτό-από προτροπή πολιτών της Πρέβεζας, που έβλεπαν παιδιά να κινούνται με ηλεκτρικά πατίνια απρόσεκτα σε δρόμους της Πρέβεζας.

Το ηλεκτρικό πατίνι είναι μια μόδα, αλλά ο τρόπος που θα κινηθεί κάποιος στους δρόμους οδηγώντας απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή για ευνόητους λόγους. Στην περιοχή μας μέχρι στιγμής είχαμε κάποια ατυχήματα στο παρελθόν, όμως σε άλλες περιοχές της χώρας, είχαμε δύο θανάτους με ηλεκτρονικά πατίνια, μέσα σε δύο ημέρες.

Συγκεκριμένα στη Μύκονο σκοτώθηκε ένας 42χρονος, ενώ στην Πάρο ένας 26χρονος. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, την Κυριακή του Πάσχα στην επαρχ. οδό Όρνου – Χώρας Μυκόνου αυτοκίνητο παρέσυρε το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε ο 42χρονος με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Δύο μέρες αργότερα, στις 18/04, και λίγο μετά τις 10 το πρωί. ένας 60χρονος οδηγός παρέσυρε έναν 26χρονο που οδηγούσε πατίνι.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Αμπελά στην Πάρο. Ο νεαρός Έλληνας οδηγός της ηλεκτρινού πατινιού μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού αλλα τελικά δε κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καταλήγοντας λίγο μετά τις 17:00. Και εκεί συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Προσοχή!!!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα