Τετάρτη, 24/04/2024 | 16:36

Πρέβεζα-ΣΥΡΙΖΑ: Κερδίζει συνεχώς έδαφος ο Παναγιώτης Λελοβίτης-Χάνει έδαφος ο Μπάρκας!

986 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/04/2023, 1:50 μμ | 0 σχόλια

 

Από το 2012 είναι βουλευτής του νομού Πρέβεζας ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο μακροβιότερος βουλευτής του νομού Πρέβεζας, ίσως να κούρασε τον κόσμο που θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαϊου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Μπάρκας αντιμετωπίζει πρόβλημα στην γενέτειρά του τη Φιλιππιάδα, που ψήφοι φεύγουν προς άλλη κατεύθυνση και συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ. Κεντροαριστεροί από τη Φιλιππιάδα φεύγουν από τον Κώστα Μπάρκα και πηγαίνουν προς την υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στο νομό Πρέβεζας, Μαρία Χήτα.

Στην έδρα του νομού την Πρέβεζα, υπάρχει μέτωπο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Λελοβίτη. Μεγάλο πρόβλημα ο Κώστας Μπάρκας αντιμετωπίζει και στον Δήμο Πάργας, συγκεκριμένα στο Καναλάκι, που πρώην ψηφοφόροι του, φαίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή να τον εγκαταλείπουν.

Από την άλλη υπάρχει και προσωπικότητα του Παναγιώτη Λελοβίτη, προέδρου της ΕΛΜΕ Πρέβεζας και Δημοτικού συμβούλου Πρέβεζας με την παράταξη “Στροφή στο μέλλον” που η αλήθεια είναι ότι ξεχωρίζει.

θα έχουμε άλλον πρώτο στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πρέβεζας στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαϊου; Θα έχουμε αλλαγή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ; Με τα τωρινά δεδομένα το ενδεχόμενο αυτό, είναι ανοιχτό περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Έχουμε ανοιχτές τις κεραίες σε κάθε γωνιά του νομού Πρέβεζας και θα συνεχίσουμε να σας μεταφέρουμε τον παλμό της προεκλογικής περιόδου, με τον δικό μας τρόπο…

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα