Πέμπτη, 01/06/2023 | 11:34

Πίστεψε ότι την αγάπησε…. στρατηγός και έκαναν φτερά… 74.500 ευρώ

393 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/04/2023, 12:10 μμ | 0 σχόλια

Η απάτη  αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα έχασε τα περισσότερα από τα χρήματα που είχε σε τραπεζικό της λογαριασμό…

Η καταγγελία της γυναίκας για την απάτη προκαλεί αίσθηση και έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην Πάτρα. Η 58χρονη άρχισε να συνομιλεί με έναν άντρα που της συστήθηκε ως στρατηγός του αμερικανικού στρατού και κάποια στιγμή πίστεψε ότι εκείνος την αγάπησε. Της υποσχέθηκε ότι θα ταξιδέψει στην Πάτρα για να ζήσουν μαζί. Όταν η γυναίκα πίστεψε τα λόγια του, εκείνος άρχισε να ζητάει χρήματα με διάφορες δικαιολογίες. Όπως λέει έχασε συνολικά 74.500 ευρώ. Με τους αστυνομικούς να προσπαθούν τώρα να διαπιστώσουν πού κατέληξαν τα χρήματα.

Ακόμη το φυσάει και δεν κρυώνει Πατρινή που έπσε στα δίχτυα απατεώνα, ο οποίος δηλωνε στρατηγός. Όλα ξεκίνησαν το 2022 όταν η 58χρονη άρχισε να συνομιλεί στο facebook με άνδρα ο οποίος της δήλωσε στρατηγός του αμερικανικού στρατού, με ειδική αποστολή στην Υεμένη.

Οι συνομιλίες συνεχίζονταν με τον στρατηγό να πείθει την γυναίκα πως ενδιαφερόταν για να αναπτύξουν περαιτέρω την σχέση τους. Παράλληλα της ζήτησε χρήματα προκειμένου η κόρη του να προχωρήσει όπως της έλεγε, σε ενα σοβαρό χειρουργείο, καθώς ο ίδιος είχε εκείνο το διάστημα οικονομικές δυσκολίες.

Η 58χρονη από την Πάτρα έστειλε χρήματα και λίγο διάστημα αργότερα ο «στρατηγός» της δήλωσε πως ετοιμάζεται να λάβει την σύνταξή του και να έλθει στην Ελλάδα για να ζήσουν μαζί. Ωστόσο, ζήτησε και πάλι χρήματα για να τακτοποιήσει καποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

Οταν του ξαναέστειλε χρήματα ο απατεώνας – «στρατηγός» εξαφανίστηκε. Συνολικά ο άνδρας κατάφερε ξεγελώντας την ανυποψίαστη γυναίκα να της πάρει από τις 8 Σεπτμεβρίου 2022 μέχρι 8 Μαρτίου 2023, ποσό που αγγίζει 74.500 ευρώ.

Μετά τις 15 Μαρτίου τα ίχνη του δράστη χάθηκαν από το Facebook και η γυναίκα κατάλαβε πως είχε πέσει θύμα απατεώνα. Έκανε καταγγελία στην αστυνομία και οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: tempo24

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα